Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Rodičovský príspevok na účte 😉
Galanta ma niekto 🙂 dakujem
BA mal niekto pridavky?
@jankamarek135 asi az v stredu
@gogolienuska zajtra asi nie, skor v stredu. Uz sa tu pisalo, ze KE az 16teho takze zas cakat 🙄
@zlaurusikt streda 16teho
Ved uz daktkre pisali ze maju rodicaky...tak by bolo divne e jedna varka dnes dalsaia aZ v stredu
@majuska0503 Tak zajtra.., max.v stredu
@nickoleta ved uvidime, potesilo by keby bolo zajtra🙂
@carla27 ake mesto?
@nickoleta tak podla mna, dnes to bolo akesi biedne, malo mamiciek pisalo, ze ma rodicak. Mozne je, ze zajtra pride ale pochybujem
@sabinka777 ga vzdy ked Ke .takze 16-ho
@evittam nie len som sa vzdala rodicovskeho prisvevku v prospech manzela aby mohol ist na matersku.
@marian86 ahoj, prosim mohol mat niekto uz dnes? Niektore dnesne prispevky su matuce. Keby bol dnes 1.den bolo by divne keby bol 2.den az 16teho. Ako to teda je?
@andrea1985a Aha. No plati co sme uz napisali.
Nmnv raif. Prisiel o 10:10
@lenicka6697 rd zvykne mat skor iba NMnV a okolie ..zajtra Ba, Lv atd ..16- ho Ga, Ke atd
@marian86 dakujem za vysvetlenie. Takze su 3 vyplatne dni a nie 2 ako som si doteraz myslela
@nickoleta dnes sa mi zda malo iba par "vyvolenych", zvysok 15.-16.08.
Mne chodil rodičovský okolie Namestova 15 ale ako posiela sociálna poisťovňa to neviem a to by som potrebovala zistit
@majuska0503 socialna poistovna zacala vyplacat uz v piatok pred vikendom

@evittam mne ani materská a ani rodičovský neprisiel neviem ako to tam je