Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
ZA TB pípol
východ nič
@simonamikloskova Brezno nabehol teraz tatra
ZH TB uz piplo
Nenabehlo vam kosice okolie
@moyzeska ja mam Unicredit a zatial nic
Tento mesiac sa to nejako vlece, zaspali ci maju dovolenky
Žilina vúb RD na účte
Okr.Ba nabehol slsp
Oprava prídavky
@petruldo pridavky chodia naraz z rodicakom
@lenicka6697 fakt? Ja rodičák už nepoberam
Vcelku by ma zaujímalo, čo by v rodinách nastalo, keby raz poslali napr. až 25...
@petruldo to som nevedela a ano, chodi to naraz
Nr, RP, TB uz 🙂
@marusia12 to by bolo uz fakt neskoro, ja uz mam 2 tyzdne na ucte 0 eur, rodicak potrebujem, aj poplatit. Ten 1 den ma uz nezabije no podla spravnosti by mal byt dneska. Sms nepipla tak uz ani nebude
@marusia12 viacej by vidrzali
@lenicka6697 podľa akej správnosti má byť dnes? Kde beriete tieto údaje????
@marusia12 pre tie rodiny kde ženy,nie sú samozivitelky asi nič...bolo by to OK ale čo tie,ktoré sú na všetko samé A žijú len Z toho? Pre tie je to niečo hrozné...nepochopím takéto osoby,ktoré píšu Takéto veci...sa len ukazujete...nie každý má peniaze na rozhadzovanie...už to pochopte A nepíšte takéto blbosti
@marusia12 uz vcera zacali nabiehat na ucty, vyplatne dni boli doteraz vzdy 2, vcera bol prvy. A rodicak sa ma vyplacat do 15teho v mesiaci
@simonamikloskova suhlasim
Tak asi zajtra PO...
@lenicka6697 http://tehotenstvo.rodinka.sk/prirucka-pre-rodi... somarina ze ma vyplacat do 15-steho. Do konca kalendarneho mesiaca. Cize aj keby vam ho poslali 31.8 tak este stale im nic nemozete, bohuzial
kosice okolie nic??
@lindd11 iba RV
@simonamikloskova kto píše čo? Ja som sa pýtala, čo v prípade, ak by prišli až 25 a ty hneď ideš útočiť a nechápeš? Ak nechápeš, ako som sa pýtala, tak si trochu mimo. ja som sa nikde neposmievala.... Kto tu píše blbosti si evidentne ty.
@zlaurusikt nie
@matulinuska to plati odkedy? Pri prvej ziadosti o RP mi bolo oznamene, ze vyplacanie je do 15teho, vsak vtedy mi aj na ucet chodili 13teho 14teho. Teraz dlhsiu dobu 16teho 17teho
@lenicka6697 ale to ja viem, to bola čistá ironia 😎

@mmisell ja tiež nič taktiež brezno A mám unicredit