Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@lenicka6697 na mBank rodicak uz mam a VUB pridavky este nie. 😀
@evittam vsetko
Ke vub??
okres kn a ba uz su prosim vas ci az zajtra?
@anulka1171 Trebisov Raiffaisen uz ma
@solinkarka Čo všetko?! RP, MD, ....
Ahojte,rodicovsky a rodinne co prisli teraz, to je za minuly mesiac alebo za tento mesiac?
@evittam rp
Trnava VUB uz su
Namestovo rodicak nabehol dnes😃
tak hlasim, ze tety pekne podania citaju a uz aj mne nabehol 🙂
Prešov unikredit okolo obeda nabehol RP aj prídavky
ahojte, je tu niekto, kto este nedostal rodicak?
ano neterka je okres komarno a nema este nechapem
@siiisi 1.nezalezi na banke ale na okres 2.ak papiere si podala po 10-ho, tak rd budes mat az v septembri aj za august 3.ak mas nahodou( nevydno v profile) 2 deti a jedna teraz mala 3, tak musis podat ziadost na mladsie dieta- inak ti zastavia rd..4.ak si nedostala rd, a iny v tvojom okoli treba zavolat- onu ti nepovedia nic,ze nieco nie je ok
@siiisi uz ti prisiel lebo ak nie skus tam zavolat
@majuska0503 dnes som sa dovolala a dozvedela som sa, ze az dnes poslali na ucet poslednu varku, takze buduci tyzden by mal prist aj s pridavkami. Smutne, ze sa vyhovaraju na dovolenkove obdobie a peniaze posielaju koncom mesiaca 😩. Neviem ako by sa im to pacilo, keby vyplatu nedostali vo vyplatnom termine, ale az na konci mesiaca 🤦🏻♀️
@marian86 pani v telefone sa ospravedlnovala ze kvoli dovolenkam posielaju neskoro. Mariana, ono je to podstate pravda, ale nechci vediet ake odpovede som dostala ako prvy krat, ze mi bude vyplateny rodicak aj s pridavkami az v septembri ( takze cely mesiac by som nedostala nic a az dalsi mesiac by som dostala za dva mesiace naraz). Nakoniec sa ospravedlovali a povedali, ze budu posielat este poslednu varku.
Ahojte....prosim Vas,chcem sa opytat a zaroven prosim o radu....🙏...dcerka mi nastupuje 4.9 do skolky....ale len v novembri dovrsi 3 rocky....ostane mi materska,alebo mi tym padom konci? Velka vdaka!! 🍀🌸
@bernusha v decembri dostanes posledny.

@solinkarka Ale čo? Mne rodinné prídavky včera....