Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@kattarina1983 ja som vcera pisala a vcera posielali v BA tak asi az zajtra....
@veronikakajka ja som tiez ratala s tym ze az zajtra bude len viacery pisali ze dnes.
Ale uz je vela hodin ja mam tb a vzdy medzi 10 - 10:30 mi chodia
A to som sa tesila na nakupy :( :(
Pn-ka KNM uz su na ucte 😊 slsp. Ale sms este nepipla...
Sabinov slsp už máme
Pozrite si baby účty, ktorí máte v TB... nejak im to blbne s tými sms... tiež mi sms neprišla ale prachy tam mám od rána.
Mal Z Brezna ešte niekto rodičak?? Lebo ja stále nic
@marusia12 odkial ste?
@veronikakajka prachy mi chodia z DK
tak Ba zajtra ked uz nikto nepise?
Humenne Vub prave teraz prisli
Humenné mBank už 🙂
Raifessen.bank Michalovce už 🙂
@marusia12 no ja mam internet banking aj aplikaciu.ze by blblo vsetko?
@kattarina1983 napr. včera mi na mail ranné info o stave účtu prišlo až poobede o 16 hod... tak asi im to občas blbne
@simonamikloskova vám ale nabehla materská však?
@majdalenka23 vám prišla materská však?
@simonamikloskova rodičovský
ja to nechapem jeden den dostane polka republiky a druhy den vzdy bola bratislava a dnes nic
@majdalenka23 tak že by poslali len vám? Lebo ja tiež dostávam A dnes stále nič...akú máte banku
niekto unicredit MT???
VUB Trnava je na ucte
ale niako neskoro chodia sa mi zda ci vzdy ten cas je taky?pytam sa ci mam zbehnut este kuk alebo ani nie
@petra2504 ak mate matersku tak by mala byt ale v tatra banke blbne sms a IB
Vub lipt.mikulas mas na ucte
A zevraj niekomu nedosiel rodicak iba pridavky 😱 tak riadny bordel maju v tom tento mesiac
Ja som Ba tatra banka a neprišli ani prídavky ani materská teraz som pozerala v IB
No ja som zaregisgroval dve co pisali ze hej a jedna este aj fotila Z tb ze jej dosli 10.14 peniaze