Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@kattarina1983 ja som vcera pisala a vcera posielali v BA tak asi az zajtra....
@veronikakajka ja som tiez ratala s tym ze az zajtra bude len viacery pisali ze dnes.
Ale uz je vela hodin ja mam tb a vzdy medzi 10 - 10:30 mi chodia
A to som sa tesila na nakupy :( :(
Pozrite si baby účty, ktorí máte v TB... nejak im to blbne s tými sms... tiež mi sms neprišla ale prachy tam mám od rána.
@kattarina1983 napr. včera mi na mail ranné info o stave účtu prišlo až poobede o 16 hod... tak asi im to občas blbne
ja to nechapem jeden den dostane polka republiky a druhy den vzdy bola bratislava a dnes nic
@majdalenka23 tak že by poslali len vám? Lebo ja tiež dostávam A dnes stále nič...akú máte banku
ale niako neskoro chodia sa mi zda ci vzdy ten cas je taky?pytam sa ci mam zbehnut este kuk alebo ani nie
@petra2504 ak mate matersku tak by mala byt ale v tatra banke blbne sms a IB
A zevraj niekomu nedosiel rodicak iba pridavky 😱 tak riadny bordel maju v tom tento mesiac
Ja som Ba tatra banka a neprišli ani prídavky ani materská teraz som pozerala v IB
No ja som zaregisgroval dve co pisali ze hej a jedna este aj fotila Z tb ze jej dosli 10.14 peniaze