Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Kocky chcem sa opytat ak som vybavovala RD 19.9. m9zem cakat peniaze tento mesiac alwbo az buduci?
Dakujem
@matilda1990 jak mam z RP usetrit, ked zivym 2 deti, ta vymalovana pipenka...sak rozmyslaj, ale ptrapac, ty si blondyna, co uz, si proste taka jednoducha, len vyzor ta zaujima a 10 cm nechticky
@babulenka022 tak bohužiaľ teraz si ukazala akurát tak svoje IQ urážkami na moju osobu. Dúfam, že si prežila víkend bez jedla ked nevieš odložiť 10€ ak by náhodou sociálka nenabehla v piatok. Nehnevaj sa ale nejaké € by mal mať každý v zálohe čo ak budeš potrebovať súrne lieky, alebo zubára. V tom prípade vyplakavanie na modrom koníkovi nepomôže.
@babu11
@michaelabrazdilova vsak to. Este tiez nemate? Priatelka tiez PB a Tatra banka no zatial nic, seky jej stoja na stole co musi dnes vsetko poplatit
@slunce3 este aj ba? No pekne, vsak este je hodina cas, TB co viem niekedy pripisuje az kolo 11:30 hod, ako kedy
@korytnacka1 ja mam vub a bud chodi rano, do 12 alebo az okolo po 4. Ale hlavne ze dojde 😂 este aj preplatek zo zp cakam fajnovy, ten rozbijem fajnovo a sebecky len na seba 😂😂😂
@babulenka022 čo to meleš? Prečo útočíš na to, kto má aké nehty a či má blond vlasy? Neviem, čo to má spoločné s tým, že ty nevieš ušetriť 10€ a ona myslí aj na zadné vrátka? Na teba môžeme teraz tiež poukázať, že vyzeráš ako strašidlo do maku? Trošku divné, ale ok....

Veru niekto ma asi vela casu na materskej ja stale všetko len prelustrujem očami a som rada ze som si to vobec presla niekedy kazde 4 slovo len poprecitujem 🙂