Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Kocky chcem sa opytat ak som vybavovala RD 19.9. m9zem cakat peniaze tento mesiac alwbo az buduci?
Dakujem
Trnava primabanka pipla 🙂
@matilda1990 jak mam z RP usetrit, ked zivym 2 deti, ta vymalovana pipenka...sak rozmyslaj, ale ptrapac, ty si blondyna, co uz, si proste taka jednoducha, len vyzor ta zaujima a 10 cm nechticky
PB??
Ja som tiež Pb a nič mám Tatrabanku
rodicovsky primabanka ruzomberok prave nabehol
@babulenka022 tak bohužiaľ teraz si ukazala akurát tak svoje IQ urážkami na moju osobu. Dúfam, že si prežila víkend bez jedla ked nevieš odložiť 10€ ak by náhodou sociálka nenabehla v piatok. Nehnevaj sa ale nejaké € by mal mať každý v zálohe čo ak budeš potrebovať súrne lieky, alebo zubára. V tom prípade vyplakavanie na modrom koníkovi nepomôže.
Mbank-Ga nabehli
@babu11
@michaelabrazdilova vsak to. Este tiez nemate? Priatelka tiez PB a Tatra banka no zatial nic, seky jej stoja na stole co musi dnes vsetko poplatit
@korytnacka1 neboj aj ba caka 😂
@slunce3 este aj ba? No pekne, vsak este je hodina cas, TB co viem niekedy pripisuje az kolo 11:30 hod, ako kedy
Cadca nabehli už niekomu peniaze Čadce?
Trnava SLSP prave pipla
Cadca nabehol už niekomu?
Rodičovský-ČSOB Bratislava nabehol
@korytnacka1 ja mam vub a bud chodi rano, do 12 alebo az okolo po 4. Ale hlavne ze dojde 😂 este aj preplatek zo zp cakam fajnovy, ten rozbijem fajnovo a sebecky len na seba 😂😂😂
@babulenka022 čo to meleš? Prečo útočíš na to, kto má aké nehty a či má blond vlasy? Neviem, čo to má spoločné s tým, že ty nevieš ušetriť 10€ a ona myslí aj na zadné vrátka? Na teba môžeme teraz tiež poukázať, že vyzeráš ako strašidlo do maku? Trošku divné, ale ok....
BA tatra banka nabehla
Sabinov,slsp už piplo 🙂
Svidnik SLSP rodicovsky nabehol
kosice okolie dakto slsp??
@henrietabokova ja zatial tiez nic
Kosice, TB prislo...akurat sms z IB meska...
Cadca slsp už má
Baby pridávky sa vyplácajú mesiac po zadu či v ten mesiac
@marusia12 ďakujem aspon niekto pochopil moj komentár.
SNV vub prisli 🙂

Veru niekto ma asi vela casu na materskej ja stale všetko len prelustrujem očami a som rada ze som si to vobec presla niekedy kazde 4 slovo len poprecitujem 🙂