Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@1cita kazdy nie..99% uz viie ze 15-16 😉 @lalinko2010
Prepac ale už dávnejsie som sa pitala ci nebudu 15 lebo bolo aj minuly rok bolo v taky termin taklen preto som zvedava
A pokial viem ty niesi Liily
tak kočky, dnes uzávierka na účte 14.11.2017 okres LV
@lalinko2010 diky..takze mysleli sme o 1 den neskor...😝
Bože to mi jasne ze 15-16ale ja som chcela vediet či predca len to nebude 15 ked minulí rok bobo 15
ok už tomu rozumiem dik za info
A neviete čo je s liily kde sa vlastne stratila že sa neozýva
@marian86 tak 15teho ci 16teho tento mesiac bude mat KE a okolie? Teraz som z toho jelen
@korytnacka1 a bratislava?urcite zase posledna :(
@kattarina1983 nie som z KE ani BA no mame vtedy ked aj KE. Jedna tu pisala, ze budu 14.-15. druha, ze 15.-16. Tak ako to je?
@korytnacka1 ja neviem.ja som z ba a vzdy sme dostavali prvy a teraz tri mesiace posledny.
Ja vzdy tam 15-16 uz ten jeden den ma nezabije
Viete co zeny 😁 teraz "zabijem" temu ja 😁😂 kedy daju v decembri?Nepamatate?
@korytnacka1 ked prva bude 14- ho,tak urcite ke a okolie 15- ho...nikdy nebolo den volno medzi nimi
@marshmallow opytaj sa v decembry 😆😅
@marshmallow v decembri skor hadam, zeby 12.-13. 13.-14.?
@marian86 ahoj, prosim nevies nahodou ako to je z evidenciou na UPSVaR? Syn bude mat o mesiac uz 6 rokov, este mi maju byt vyplatene 3 RP, posledny v januari za december. Budem sice podavat ziadost o opatrovatelsky no dovtedy sa vraj musim zaevidovat, zrejme kvoli odvodom. Kedy sa zaevidovat? Hned do 7 dni ci poskat na vyplatenie predposledneho RP? Dakujem
@korytnacka1 musis ihned ja som musela ku dnu dovrsenia a potrebovala som tlacivo ze kedy my skoncil predlzeny rodicak ale v pohode do 3 dni urcite
@jarus74 dakujem. Kde mam o to tlacivo ziadat? Predlzeny mi konci 08.12. no rodicak mi ma prist este v decembri (za november) a v januari (za december).
@jarus74 lehota ze je do 7 dni. Ak pride rodicak buduci mesiac 12.-13.teho v pohode stiham
@korytnacka1 no mne ho vystavila ta pani odkial som poberala rodicovsky
@jarus74 dakujem za pomoc
Ahojte,neviete ako je to s odovzd.papierov na rodic.a pridavky?Baby sa ma narodit bud.tyzden, ked budem mat vsetky podklady a zanesie sa to do konca mesiaca na urad, bude mi vypl.rodic.uz v decembri? Dik za rady.

@lilly
orosim ta vieš nam prezradit kedy budu tento mesiac?Každy sa spolieha že sa ozves.Dakujeme