Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@ivulkap kludne moze ak to stihnu
@marshmallow na ucet okolo 8-9 na poste 15-teho
@stanka1986svk ak myslíš december na účet rodičák, tak minimálne jeden okres bude mať 13.12.2017.
@monr ano rodicak mam na mysli... kamoska co ma slsp tak ona uz ma aj rodicak. Dnes dostala...tak tomu trosku nechapem podla toho co som tu citala...ale december chodi tak...aj minuly rok to tak bolo aj tety na urade tak povedali.tak uvidime buduci mesiac 🙂
okre DS rodičovské a prídavky na účet 15.11.2017
december ako som písala vyššie 13.12.2017
@stanka1986svk dnes dostala? Je rano, SLSP takto skoro nepripisuje 😀
@beky1813 taj jej prislo....tiez nechapem...ale jej kazdy mesiac chodi skor ako mne a vzdy tak rano...
@stanka1986svk divne 😀 mam slsp roky rokuce a nikdy takto skoro platba nedosla, len ci si z teba nerobi srandu 😀
@beky1813 hmmm...neviem ci na to ma vplyv ze je to detsky ucet..neviem...uvidíme ci aj niekomu v tejto diskusii nabehnu dnes alebo nie 🙂
Trenčín už má rodičák aj prídavky
no pekne nam to zacina z rana 🙂 a mozem sa opytat aku mas banku???ja tatru @kovacovalydia
Prima Banku
@kovacovalydia Dakujem.
@kovacovalydia to vazne?
Baby a nahodou okres Nove Zamky neviete? 🙂
Niektore uz budu mat dneska😀
Len ktoré? Lebo zatiaľ je to trošku čudné,že písala len jedna,že už dostala...
Ja čakám materskú, prídavky a príspevok pri narodení dieťaťa 😂🤰🏻🙆🏻
@beky1813 slsp banka pripisuje platby od inštitúcií po 10hod.určite nie skôr
PE nabehol niekomu rodicak?
podla mna kamoska dostala matersku... niektore ani nevedia co poberaju.. a ze okolo 8ej uz mala na ucte.. haha divne 😀
@zsuvicska a ktore? Dnes nabieha akurat tak materska a nie rodicak. Socialna poistovna vyplaca skor
@beky1813 skor materska ako rodicak. Davky zo SP nabiehali dnes a od rana
ahoj baby niekomu už nabehlo? Ke a okolie?

@1cita @pis za seba. Nie " za kazdeho". Nakolko kazdy priemerne inteligentný človek vie kedy nabieha rodicovsky príspevok aj s rodinnymi pridavkami