Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@majuska0503 ďakujem za info
@cikada ano..vcera
Baby nebojte sa dnes sa to rozbehne 😍😍😍 pekny dník žienky 😍😍😍😘😘😘
Primabanka Trnava nabehli ;)
@zania stastna zienka 🙂
Puchov SLSP rodičak nabehol
Slsp Svidnik nabehol rodičak
@lucinka802 sa mas ... PB este nic ☹
Povazska zase zaspala? Po 10tej a nic 😵
Slsp Pn-ka uz na ucte 😉 aj ked sms nepipla este.
ani kosice TB nicc
Ani nz vub nič
LM prídavky
Okres Senec, rodicovsky, TB nabehol
@stanka1986svk neviete co sa deje? Mame mat naraz. Kedy vlastne TB pripisuje platby? Sledujem IB a stale nic
Bardejov nabehol
@krissmac tatra banka by mohla aj tu na vychod nieco pripisat 🙂
@korytnacka1
@korytnacka1
@korytnacka1 neviem..tatra banka pocas dna pripisuje..ze nemaju stanoveny prensz cas..ked sa im to nazbiera...tak na infolinke poveedali..ale tam kazdy praovnik nieco ine povie
@stanka1986svk coze? 😵 nemalo by to byt nahodou medzi 10:00-11:00? Ako, nech sa zobudia, uz malo byt
@korytnacka1 ja dom puchov reifeissen a nemam tiez
Baby tak almuznicka na ucte konecne 🙂
Košice csob ma niekto?,,Dakujem
@kattarina1983 aka banka? Mesto? ...a mas pravdu, skutocne je to almuzna tych 200 e
BA rodičovský ČSOB
@stanka1986svk my sme tiez vzdy posledni, co sa RP tyka. Vyzera to tak, ze najskor stred a druhy termin zapad a vychod.. teda je to cele nejake domotane 🙂
@stanka1986svk inak na tej linke TB jaka krava s prepacenim. Ze oni nevedia kedy, fakt skvela odpoved. Slsp pripisuje v kazdu celu hodiny
@korytnacka1 tatra banka a bratislava ale sms este neprisla len som pozrela do appky.jo 283 na zaplakanie pre rozvedenu matku s tromi detmi.este ze vyzivne je 2x vacsie 🙂
GA-Mbank nabehli 🙂
kosice okolie teraz piplo 🙂

@lamey áno 2vyplatny termín je po 20 🙂