Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@henrietabokova placem mne este nie aku banku mate???
slsp zabudla som napisat
Puchov reifeissen rodicak
@henrietabokova aka banka? Na nervy toto uz 😢
@korytnacka1 tak neviem.mne nabehli 10:28 tam bol cas
Ale sms este nedosla.
Trnava csob nabehli
Tak uz doslo, PB tatra banka. Smska vsak neprisla
Košice tatra banka nabehlo
Asi Prešov ČSOB dosli
BABZ POZOR TB kosice mam..ale sms neprisla..volala som na dialog o zostatok...tak som ju zdzubala ze preco nemam sms...a ona kludne ze uz pred hodinou mi nabehli peniaye
@korytnacka1 a mozeme minat😝
a vtej TB mi pani povie ze niekedy sms pride az po 24 hodin..ja ze coooo????)))) tak do buducna si mam tam volat priebezne..ale ze pracuju na odstraneni tejto chyby
@kattarina1983 ha ha, 58 e hned ide do skolky 30 e na exekuciu 20 e spat uradu prace. Mozem kupit malemu darcek k narodeninam a mikulasa
@stanka1986svk preto mam TB app
Prosim vas to uz kazdemu prisiel,ci este moze aj zajtra prist?
Sala postova banka dosiel
Senec VÚB banka práve nabehol rodičovský príspevok
@korytnacka1 podobne 😝
A Hurra vycucať bank(r)omaty😂slsp Sereď ..
Pardon,bankrotmat😂
Pn zilina na ucet mate?
Senica fiobanka ešte stále nič. Máte už niekto zo Senice? Síce už došli aj pobede ale tak ....
Lipt.mikulas vubka prave nabehloo
otazocka kolko maju tetusky na urade cas kym mi vyplatia kocikovne podavala som to 6.11 aj zo ziadostou o pridavky a pridavky mi dnes prisli a prispevok nie chodi to sobitne? dakujem za odpoved
@lenuska63199 Mne to prislo spolu. 9.1.som podala a na velke prekvapenie 15.1.uz prišli peniaze. Cize, podla mojho nazoru, je mozne,ze nieco nie je v poriadku a mozno im chyba nejaky doklad.
@lenuska63199 ja som dala 2.1 a mala som 15.1
@lenuska63199 maju na to zo zakona 30dni
NR, materská dnes nič.

@kattarina1983 ja sledujem cez IB app v mobile uz 40 minut a nic, neprislo. Nechapem ci to TB zdrzuje naschval