Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@radkam1 @jennz257 @2zuzanka2 mnohe to tu mozno riesia kazdy mesiac..to neviem som v tejto diskusii nova...teraz len chceme vediet tzm ze su Vianoce kedy asi pridu peniazky. Na Vianoce to byva skor. A nie nieje to otom ze nedokazeme usetrit....ale napr. ja konkretne chcem vediet len preto ze niektore hracky na vVianoce co chccem kupit sú v akcii do 15,12...tak ci ich stihnem objednat za tu akciovu sumu alebo nie...
to ze je to skoro 700stranna diskusia som si ani nevsimla az ked si to spomenula @2zuzanka2, vravim som tu nova v tejto diskusii...len tolko
a mnoho mamiciek mozno nevie hospodarit s peniazkami alebo proste im to nevychadza tak pisu pytaju sa...
@stanka1986svk to je pekne , ze sa pytaju ale teda neviem mozno som divna ale mne chodi stale rovnako :D prvy rok chodil 15 a teraz chodi o den neskor - a kazdy mesiac rovnako tak nechapem na co sa pytaju......
@jenny257 hmmm tak toto neviem ani ja....ja som si chodila na postu..mne na ucet zacal chodit len pred mesiacom... viem ze na ucet chodi medzi 14-16. jedine ak je velka noc Vianoce tak je skor.ja neviem mozno tym ze situ pisu sa im skracuju dni na ten rodicovsky..neviem fakt 🙂
Zilina uzavierku ma 7.12 kedy budu na ucte?
Vam dobre dava 😂😂😂😂
Trosku sa na mne teraz zasmejte. 😀 A rozmýšľali ste už nad januárom. Ze kedy bude vtedy?
@126 to bude dlhe cakanie ak december bude skor 😂

@malibu21 veď ja nevravím nič zlé je to len môj osobný názor,co to mení na veci či príde 12-13alebo 15teho veď raz tie peniaze pridu(nepoviem keby meškal a 25teho ešte nebol na ucte vtedy by som pochopila že sa na to pýtajú),no a tym že sa tu každá jedna bude každý mesiac vypytovať na to isté sa nič neurychli neprídu skôr 😉✌️len ešte čo ma udivuje že je tu x príspevkov a každý druhý je rovnaký okres kosice?okres zilina?a pritom už bolo na to dávno odpovedáne 😂😂✌️
*sa mu...
@malibu21 Cize ak napisem nieco ine a mam iny názor tak uz to nechapem. Ako inak. 😉
Veľmi dobre chápem situáciu ak je matka sama s dieťaťom/detmi. Jedine comu "nerozumiem" je to na co je dobre kazdy mesiac riesit ci pride dnes alebo zajtra. Praveze takáto matka co je "bez pomoci" si to ma zariadit tak aby nebola na to odkázana a to btw.kazda. Ale to je moj nazor.
@malibu21 Ahoj 🙂 Neviem ci dostávaš materskú alebo rodičovský , no najlepšie je zavolať na príslušný úrad a tetušky tam povedia presný dátum kedy sa tento mesiac bude vyplácať, ak ta to teda tak súri a potrebuješ to presne vedieť 🙂
@emilia25 zial aj taka zena si musi zabezpecit rezervu a ak ju nema prisposobit sa realite☹ ked nemam nato aby som bola 3 roky doma s dietatom tak s nim nebudem. Vies tu casto zeny pisu ze kvoli dietatu chcu byt 3 roky ale ja neverim ze clovek v takej financnej nudzi ze riesi ci pridu peniaze o den skor ci neskor je v psychickej pohode... a neverim ze zena ubita takymto stavom moze vytvarat dietatu vhodne podmienky na zdravy vyvoj dietatka- ale teda len moj skromny nazor...
Inak moj syn sa zobudil dnes so soplami - jasne ze nejake lieky musim mat doma ale uz cakam ako dopadne dnesny den - ak bude chory tak to predsa budem riesit, nebudem cakat tyzden pokial pride vyplata☹
@evittam viem, že je to divne ale osobne poznám taký prípad, žena potrebovala pre dcéru atb ale mala osi vybrať či kupi lieky alebo jedlo pre deti

@jenny257
@radkam1 to je šialené ako fakt 🤔 to sa na mňa môže hnevať kto chce a ako chce ale nechápem to 😂 aby sa tu zapísali skoro 700stran o tom istom je fakt uletené 😂😂