icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

emilia25
6. dec 2017

@evittam
@dai boze baby ja som doma uz pomaly 10rokov a do prace by sla hned uz to chce naozaj zmenu ale muz ma pustit nechce tak sme sa aspon dohodli ze od augusta a od septembra pojde aj mala do skolky to bude mat uz 2 a pol roka.a tiez je pravda ci bohvie ci by mi dali vobec dovolenku ked aj muzovi a to by som bola schopna dat aj hodinovu vypoved lebo si fakt nechcem nechat ujst prvu a poslednu dovolenku.tak oddychnuta riadne sa bude lahsie hladat robota a hlavne ked clovek nemusi je to ine ako ked cloveka tlacia peniaze.

radkam1
6. dec 2017

@emilia25 nič v zlom ale že by mne muž rozkazoval či mám alebo nemám ist do roboty... keď chcem tak idem keď nie tak nie a 10 rokov byť doma s deťmi to je už strašne dlho... ja som doma rok a už niekedy rozmyšlam že by to chcelo zmenu lebo mi už niekedy hrabe 😀

emilia25
6. dec 2017

@radkam1 ale mne muz nerozkazuje ani ja jemu len mi povedal rozumne argumenty s ktorymi som ja suhlasila a rozumne sme sa dohodli.

radkam1
6. dec 2017

@emilia25 tak ked ste sa dohodli že ty ostanes doma a on bude zarabat peniaze tak je to iné ale napisala si že muž ťa nechce pustiť do roboty 🙂

emilia25
6. dec 2017

@radkam1 hej blbo som to napisala ze az.on je tip muza co ma skor podpori vo vsetkom co si zmyslim aj ked vyhadzujem zbytocne peniaze ale povie si ked ti to urobi radost tak chod alebo tak si to kup.ale s tou robotou ma pravdu ja to mam tazsie ako zeny co maju len sr rodicak takze si musim najprv vyriesit cechy dat vypoved potom asi ziadat novy rp ako slovenka nie ako eu.no komplikovane je to cele.

radkam1
6. dec 2017

@emilia25 tak to máš dobrého muža ten moj by mi povedal že sa rozhadzujem a mám šetriť ešte aj z tých 200 eur čo dostanem 😀 no máš to komplikované ale nie neriešitelne len sa do toho pustiť 🙂

emilia25
6. dec 2017

@radkam1 no aj tak uz v januari musim ist do cr pre papier na dane tak sa na to vsetko hned aj budem informovat.a aj u nas na sr tiez.a aj na personalnom v robote.

malibu21
6. dec 2017

@jenny257 ja nevravim ohlafom tych co sa pytaju stale to ozaj je uz chore ale ked raz za cas pride nova sa opytat lebo to potrebuje vediet tak sa viem vcitit preco. Nie vzdy sa vsetko deje ako by sme si predstavili tak zial ozaj ked sa tu niektora opyta lebo zial jej to dako nevychadza a chce vediet tak preco nie . a clovek tu ide hned sudit lebo sa opytala... Nato to tu je aby sa spytali

@misinka0611 mne to nastastie nesuri aj ked som.na deti sama zatial to zvladam a zijem len s RP

lissbeth
6. dec 2017

Vymudrele slepice sa zase odreagovavali....

malibu21
6. dec 2017

@dai Poviem ti uprimne nechapem take matky ani ja ze do 3 rokov su doma. No napisem trosku moj pripad maly ma rok a pol samozrejme uz riesim skolku a pracu. Chcela so. Aby buduci rok v septembri nastupil zial to.mi povedali ze nie mozne budr az v januari v roku 2019 a aj to musim mat uz podpisanu zmluvu. Dalsia vec co je skolka sa otvara o 6 , najblizsia praca je 14km takze plus cesta tam len tak tak to.clovek stihne na pol 7/. Je vela prac kde su smeny a tam vas ani neprijmu ved naco by upravovali smenu, potom.su firmy kde sa chodi na 6 a uz som sa bola pytat aj v obchodoch ten cas by sa dal upravit to by nrbol problem ale najvacsi zadrhel su soboty a nedele to ja zial robit nemozem nemam kam dat deti. Takze stale.spekulujem.co a ako spravit a niekedy to.proste nejde len tak.sup sup a zabudla som dodat sukromne jasle tu niesu. A este sa zial u nas budr posudzovat predlzeni rodicak lebo zial maly ma slabu imunitu a to uz v skolke duplom nemoze byt. Takze waaa takyyo je zial nas krasny stat. A vseobecne matky podcenuje

lissbeth
7. dec 2017

Ja zas nechapem take matky co robia kazne a biju sa do hrude ked nepoznaju situaciu a zivot inych....

marshmallow
7. dec 2017

@lissbeth suhlasim clovek aj chce robit ale neprisposobia smeny slobodnej matke..pripadne dieta je casto chore....mne o chvilu konci rodicak a velmi som zvedava co dalej...sama len s malou a kludne na mna nakydajte....ani len netusim kam do prace

emilia25
7. dec 2017

@marshmallow preto to hovorim ze matky samozivitelky to maju velmi tazke a ked aj taka zozenie robotu ze len ranna tak za minimalku a teda od rd to omoc neni vyssie.a na smeny ked nema byt pri kom dietatko to tiez nepripada do uvahy.

marshmallow
7. dec 2017

@emilia25 veru nepripada a vyplati sa byt z minimalky a sme na nule pretoze podnajmi su velmi drahe

emilia25
7. dec 2017

@marshmallow ja mam sestru co sa sama stara o 2 deti ale ta je uz psychycky hotova z toho a hlavne teraz ked je na rd.aspon ze po tatkovy ma dom bez hypo ale inkaso platit musi.

marshmallow
7. dec 2017

@emilia25 ja ju chapem :( prajem vela sil :(

emilia25
7. dec 2017

@marshmallow veru tu silu bude potrebovat velmi lebo uz ani nasa matka jej nebude pomahat a hlavne varovat ked musela vikend byt v praci po tom co ju obrala o par tisic eur veru uz nebude mat nikoho.jedine ak si niekoho zaplati na opatrovanie.

marshmallow
7. dec 2017

😢

majuska0503
7. dec 2017

V namestove socialka vypláca v pondelok 🙂

zvolsiinylogin
8. dec 2017

Kedy pride rodicak zilina? Nechce sa mi to citat dozadu

jenny257
8. dec 2017

@zvolsiinylogin o ziline sa tu nic nepisalo 🙂

mgalabova
8. dec 2017

@zvolsiinylogin na fb som čítala že Žilina má uzávierku 7-meho ale kedy príde netuším

vaapeter66
8. dec 2017

Pt -pondelok,utorok.100%

majuska0503
8. dec 2017

@zvolsiinylogin zilina mala uzavierku vcera a na ucte by mali byt v pondelok alebo v utorok 🙂

veroni111
8. dec 2017

Vie niekoho kedy bude ds? Ďakujem

lissbeth
8. dec 2017

Vie prosim vas niekto nieco o BB?

aveiro2
8. dec 2017

Zevraj kosice stredu som citala takze vseci co mavaju posledný by mali byt v stredu 😂😂😕😕

diush123
11. dec 2017

ahojky neviete ze kedy bude KE.. lebo tu hovoria ze to 11.12. bude na ucet ja nerozumiem :D :D

marian86
11. dec 2017

@diush123 13 ho nabehnu

lilinka1982
11. dec 2017

Dobrý deň neviete kedy budú Nové mesto nad Váhom kedy začínajú? Ďakujem