Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
tak tak mne tiez chodi 14teho a kedze dnes do 11,00 neprisiel pride zajtra 😉 urcite raz pride
Mne chodí tak 12teho a nič 🙂 poštová banka.
@lenkaanjelikmalicky
Materska BA uz ano.
@shania31 matersku posiela socialka a rodičak urad práce tak preto ty máš a my stále nic 😉
@zuzanka410
to viem, preto som pisala materska a nie rodicovsky prispevok
táto debatka sa mi tu páči, ja sem vždy nakuknem a podľa toho si naplánujem čo kedy budem robiť 😀
😅 to pride zajtra dnes to uz budeme zbytocne riesit 🙂
ani mne zatiaľ nenabehol, predpokladám a pripájam sa k babám, že asi až zajtra alebo pozajtra nabehne
zajtra bude na 100 percent baby
rodičák nabehnutý dnes, TB
Mne chodieva 16-teho, mám TB, rátam teda, že mi nabehne až vo štvrtok alebo piatok.
ani mne ešte neprišla materská a chodí 13-teho
Baby riesime to ako keby to boli miliony jeden vacsi nakup a je po rodicaku :'( 😒
@lenkaanjelikmalicky
Nuz su to veru smiesne eura, ja ani nakup pre dvojky neurobim, staci, ze mi odide splatka uveru.... 😖
tak a zvysuju to max o 2 e keby to zvysili aspon o 20 e hlavne ze politici si pchaju do vrecka tisice eur :/ mali by sa hanbit 🙂
@shania31 hej presne ja mam sice jedno ale nekojim takže sme na UM a kedže mame len 2a pol mesiaca tak sme na 1mlieku ktoré je do 6mesiacov a pixla mlieka ma stojí 5,60a je na 3dni. do toho nás zapeká tak kupujem každý mesiac SAB simplex., plienky sú drahé... rastie potrebuje stále nové veci....
včil nedaj bože ostane chorá to su dalšie výdavky na lieky, teraz nám už aj zúbky idú a to mame skoro 3mesiace :( takže dalšie vzdavky.. áno môj mm robí zarobí 750eur ale čo to jekd hipotéka na byt je 250e 220nájom... :/
takto nech skúsia tý hore žiť :(
a to že oni pridajú2 eurká?!! bože sak to mam maximalne 2vlhnčené obrúsky... :/
@oktobermimi
Ani ja som nekojila dlho, takze viem o com pises, nasi obidvaja koliky a reflux. Jeden sa nevedel vykakat do 9 mesiacov, cize asi tak. V lekarni som nechavala a aj nechavam nehorazne eura- mlieko, probiotika, physiomer, gelik na zubky atd atd
Prešov čsob je ci nie?
kedy chodi rodicovsky prispevok kolkatehoo prosim vas
@katka19861 To záleží aj odkiaľ ste.Všade chodí ináč.
@kliksem rohoznik na zahori
@katka19861 To ja netuším, len ked sa Vám ozve maminka odtial.Ja som z Nitry a nám chodí od 14-16-ho dna v mesiaci.
@shania31 héj presne tak :(
a ešte ak človek nemá auto a cestuje busom 😒
do toho mi malá neznesie šamponiky tak jej musím v lekarni kupovať za draho taký olejíček na kupkanie... :( bez predpisu je to 18 eur a nie vždy ten predpis dostanem :(
tak ako žienky už má niektorá ale stále nič 😉
@zuzanka410 ja mam čsob chodí mi bud 13. alebo 14, a teraz stale nič, uz aj iné peniazky mi dnes nabehli na učet ale rodičak nič...
aj ja mám csob a nic :-/
mne vzd ytiez chodi 14teho mam slsp a tiez nic 😕
@helusikbazarik no ja to dnes vidím tak, že nabehnú až zajtra ale to je len môj blbí pocit ☹ dufam, že aspon manželova výplata dnes nabehne 😅
No super. Už som sa naľakala. Ja mám TB, tiež chodí 14.-teho a nič. Tak snáď zajtra 🙂

Takze zatial nikto nic??