Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@zvolsiinylogin mne prisla PN uz vcera
Mne ešte nie. Trnava Unicredit bank
Prajem vám šťastný nový rok. Pokoj a pohodu v novom roku 2018. A aby tu nebolo toľko nezmyselných hádok a urážok ako minulý rok 🎉
Cauko, otazocka.. mala dovrsila 12.12 / 3 rocky. Pride mi v januari nieco?
@mijo53 cely?
@marshmallow ano, cely...
@marshmallow celý
Ahojte maminy želám šťastný nový rok..tak čo kedy to začne nabiehat tento mesiac? Viem,že je skoro ale tak pre info..pekný deň prajem
@simonamikloskova pridavam sa ale pondelok je 15 steho asi skor nebude ci?
@simonamikloskova tak to fakt skoro sa pýtaš 😄 a podľa mna ako piše
@marshmallow 🙂
ja to vidim az na 16teho ako vzdy :D
@misinka0611 A čo teraz? Toto fórum je aj nato aby sa človek normálne opýtal A jedno kedy A načo...
@marshmallow ďakujem 😉
vsetko dobre do noveho roka hlavne toho zdravia prajem
Pozerala som minuly rok ako prisiel RP. Vtedy 15 vychadzalo na nedelu a dosli v piatok 13 . takze tento rok predpokladam 15-16 v pondelok a v utorok.
@simonamikloskova ???? Čo si prchká? Vôbec som to nepísala v zlom... ale ked si sa potrebovala odventilovat nech sa páci, som rada, ze som pomohla 👍🤦🏻♀️
Už to zase začína? 🙊😂😂
Baby kašlite na hádky, táto téma je úplne o inom. Sa ani nečudujem, že nás potom chlapi nazývajú slepicami... 😂😂😂
@bellahc Ja sa nehádam, len ma zarazilo nepochopiteľne vyštartovanie, pritom som jej len potvrdila to, co tvrdila a este aj poradila ze kedy to tento mesiac bude 😂 Z internetových hádok som uz vyrástla, veď som uz na to stará 😀
Tento mesiac je predposledny kedy pridu..tak ako to vidite pre zilinu?
@zvolsiinylogin. Asi 15-teho v pondelok
Aj ja si myslím že budú 15teho v pondelok.to by veľmi prekvapili keby že dôjdu v piatok 🙂
Ja som volala kvôli papierom či mi stihli prehodiť na dcéru a opýtala som sa v stredu robia uzávierku tak že piatok budú 🙂
@miselka2015 tak to zase bude že jedny v piatok druhe v pondelok ☹
Možno aj hej :/ uvidime ...

Ešte včera ráno prišli Nitra