Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
prišla mi asi pred dvomi hodinami
@lulila098 ak neprišla materská sociálna ma ešte2vyplatny termín budúci tyzden
VÚB Košice na obed
Baby trosku ina otazka. Rodicak s pridavkami vam kolko nabehol? Kedze sa mal od 1.1. zvysovat?
@veronikastrickova tento je za december
@majuska0503 nevieš ktorý presne dátum alebo kde to nájdem?
@veronikastrickova to plati az od februara.vyplaca sa spatne
Poprad slov. sporitelna prislo dnes
@lucifera
@mirkamurko baby ja uz som popredu v datumoch preto mi to neslo do hlavy 😂😂😂😂
@majuska0503 Moment, materské a rodičovské nevypláca úrad práce? Aspoň mne sa tak zdá, ale možno sa mýlim...sociálna poisťovna vypláca napríklad invalidné dôchodky
@bielamacka3 matersku vyplaca Socialna poistovna, rodicak UPSVaR...
@zuzik307 ok 🙂
@matilda1990 musis mat znamosti ale okolo 20 je druhy vyplatny termin
@bielamacka3 matersku vyplaca socialna urad prace vyplaca rodicak, pridavky
Poštovou poukážkou vám už prišlo?
Ahojte možno to sem nepatrí ale idem si sem po rádu.Zacala som pracovať na trvalý pracovný pomer a poberám do septembra ešte rodičovský.Chcem sa spýtať či môžem pracovať a poberať rodičovský?? Ďakujem za info
@lilinka1982 ano mozes mat prijem aj RP poberat
@solinkarka ďakujem za informáciu 😉
@lilinka1982 môžeš brať rodicak a pracovať môžeš aj pracovať a brat marodku so sociálnej poisťovne
Ahojte, neviete mi poradiť prosím vás kedy chodi Pn na adresu? ďakujem žienky 🙂
majuska 0503 ďakujem za info 😉
Baby neviete my niekto poradiť končí my 14.2 rodicak od 15.2 mam ísť na úrad práce vo firme som bola zamestnaná od 7.1.2008 pracovný pomer zatiaľ trvá. Počas rodičovskej som v roku 2017 pár mesiacov mala dohodu neviete či my budú rátať podporu z dohody alebo z predošlej práce... A ešte som bola spoločnik v s. R. O bez príjmu no tam už som skončila. Poraďte my prosím vás čo je pre mňa najlepšie
Ahojte.Vedel by mi niekto poradit? Mala mi ma teraz 3 roky 4.2.Kolko by som este mala dostat teraz 16.2 ???Dakujem pekne.
@helen4 ahoj teraz dostaneš normálne plnú sumu aj v marci ešte......pri RD sa nepočíta ta adekvátna čiastka ako pri MD 🙂 a je vyplácaný mesačne pozadu takže dostaneš vo februári za január a v marci na február (plnú sumu )

@ivanusko co bude zajtra