Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@zuzanalaura2015 budú ti podporu rátať z oboch. Aj dohody aj predchádzajúceho pracovného pomeru. Podľa toho čo ti vyjde lepšie tak to ti dajú.
@lamey takže po správnosti asi z trvalého pracovného pomeru my to bude vychádzať lepšie. A môžem sa spýtať mam si toho 15 zobrať 1 deň dovolenku alebo radšej nie a ísť na úrad práce
@zuzanalaura2015 áno, vezmi si aspoň jeden deň dovolenky, aby si mala prerušenie a až potom výpoveď a úrad práce.
Kedy za tento mesiac? 14.teho?
no aj mna by to zaujimalo ze kedy pridu peniazky, podla mna by aj skor mohli byt kedze 17.2 a 18.2 je sobota nedela
podla mna normalne 15teho ved je to stvrtok 🙂
ano ale do 18 maju byt vyplatene vsetky davky ale to je nedela tak do piatku vsetko pride takze ja tipujem utorok alebo stredu najneskor 🙂 ak nie tak aspon dlhsie vydrzia ked neskor pridu
@wewa464 podla mna na sekoch pojdu az v pondelok
Ahojte.Dakujem vam za odpovede,ale este by som vas poprosila a radu.
Mala mi mala 4.2 tri roky a kam mam ist zaevidovat sa na nezamestnanecke!?,.kjed mi skoncila pracovna zmluva po narodeni syna v roku 2012 z dovodu ze som mala zmluvu na dobu urcitu.Potom mi na syna rodicovsky vzali a vyplacali na dzeru.Mam v tom chaos.Teraz som akoze nezamestnana a neplati zamna stat odvody treba sa ist zahlasit?
Este nieco.Idem si vybavovat aby som poberala na syna fo 6 rokov predlzenu rodicovsku z dovodu chorobnosti,..navstevuje mi skolku len na doobedia.Malu ak mi vezmu od septebra do skolky,budem rada ak teda vezmu,ale aj tak chcem byt so synom doma a je otazne ci mi schvalia predlzenie rodicovskej.Tak neviem kde ist a co skorej.Dakujem za odpovede.Budem rada sk sa niektora z vas v tom vyzna.
@helen4 mas moznost byt doma na neplatenej rodicovskej dovoloenke do 6rokov dietata.odhlasia ta na urade prace a pojdes do zdrav.poistovne odovzdat tlacivo ze sa staras o dieta do 6r.. v tomto pripade moze chodit dieta do skolky len na pol dna.
ak ti schvalia platenu predlzenu RD tak je to lepsi pripad.budes nadalej dostavat tych 200€
Ahojte baby viete mi poradiť kedy dostanem poslednú matersku? Na matersku som nastupila 15.8.2017
@helen4 nikde nejdes.odhlasis sa na urade prace a hned ten den alebo dalsi pojdes do zdrav.poistovne.a stat za teba bude platit poistku.medzitym si podaj papiere na predlzenu platenu Rd zo zdrav.dovodov dietata( tam to trva dlsie, kym schvalia/ neschvalia))
Na urade ti vsetko vysvetlia este.
@lalinko2010 ..nejake info ? Aj na ostatne mesiace 😉
@dominika234 tak poslednú dostaneš v maji za10 dní apríla a plus rodicak vypočítať si to tak že 34tyzdnov sa berie materská tak 34*7=238 a keďže si začala 15.8 tak koniec mas 10aprila
Dnes sa po prvykrat opytam ja..kosice budu mat asi az 16 rodicak...ci?
@majuska0503 ďakujem pekne
@dominika234 neni zač ak daco treba sa pýtať
letenku do Karibiku si môžme kúpiť
Ahojte teraz kedy dostaneme ked ja som z galanti
ahijte este nemal nikto rodicak?
@vierkadominik1 este je skoro 😉
@sabinarigova ahoj 15- ho

Babyy dakujem,tak ste ma potesili,vobec som nemala vedomosti ci sa vyplaca pozadu,ci v ten mesiac.Dakujem.