Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@vierkadominik1 skôr 15-16.
Nabehnu 14-15
@vierkadominik1 12STEHO????vsak nieje sviatok
@petra2504 dnes je 12 zajtra 13 uz by som mala mat po obede na ucte.no uvidim
zilina iba dnes mala uzavierku

Ahojte neviete kedy ma uzavierku Senica?
A Trnava
Zilina mava o den skor nez ostatne okresy...
Ja som vcers bola na urade tak mi povedali ze pondelok 12maju
Mal niekto dnes?
Ja sa kazdy mesiac len cudujem tymto otazkam. Oni pridu...priiiiiidu.....nebojte sa. Vcera, dnes, ci zajtra...nie je to jedno? To ze sa pojdete pytat na urad,nic neurychli
@katarinka289 to ja sa čudujem komentom tohto typu.Veď na to slúži táto téma,aby sme si dali info kedy asi nabehnu.Aj minule jedna pani písala,že Prešov už má a tak som pozrela svoj účet a už tam boli,skôr ako.som čakala,to poteší.
@katkarv ved ja sa cudujem celej tejto teme. Mna potesi, ked najdem na chodniku 10€, lebo to je nahoda. Ale RP pride vzdy. Ci o den skor alebo neskor
@katarinka289 ja sa zasa čudujem, načo chodíš do tejto témy a komentujes... veď bola vytvorená pre tie mamy, ktoré to zaujíma, možno že im z nejakých dôvodov niečo suri a čakajú na rodicak ako na spásu,no ale vselijaky sme 😊
Nabehla uz niekomu materska ?
@katarinka289 nie každý je na tom tak finančne dobre ako ty...neviem načo sem chodia takéto ženy ako ty A komentujú čo vôbec nemusia...keď nemáš problém s peniazmi tak nekomentuj.sú tu hlavne ženy,pre ktoré sú tie peniaze dôležité A žijú Z nich A bohužiaľ sa šetriť nedá...neznášam povrchné A premúdrelé ženy. Chcela by som vidieť či by si ty Z toho dokázala ušetriť tých 10 či 20 eur keby to mal byť tvoj jediný príjem
Nové mesto nad Váhom niekto mal?
Ja nechapem, napise sa sem, ze Kosice a okolie 15.2., tak preco ocakavate dnes? Zajtra zacne nabiehat v prvej varke okresov, ved je este len 13-steho a navyse stred tyzdna
@simonamikloskova ja som uz na druhej RD.Teraz mi konci.A nie.Nikdy som nemusela vyzit len z tych 200€.Pri prvej som chodila 3-4x do tyzdna pracovat a pri druhej pracujem od oktobra na plny aj popri rodicaku.Ked viem,ze sa z toho neda,tak nieco robim.Vzdy sa da
Boze moj...urcite v pondelok a 12 nemohol mat nikto RP...maximalne tak matersku...na RP boli uzavierky len v pondelok
@katarinka289 mm super A čo teraz? A čo ženy,ktoré sú na deti samé A nemajú ani rodičov,ktorí by im pomohli či postrazili aspoň deti? Nie vždy je to také jednoduché ako si myslíš

@jenny257 no mam taky tusak ze zajtra