Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@emao ahoj.. banky maju urcite hodiny kedy pripisuju na ucet.. nepripisu peniaze hned ako ich "dostanu" preto to z banky do banky tolko trva 🙂 ine je to pri vlozeni priamo na ucet alebo z uctu na ucet v jednej banke
Ahojte zienky potrebujem poradit .ak mi materska skoncila presne 22.1.2018 a twraz zi vibavujem rodicovsky prispevok tak mi daju spetne za 2 mesiace?
@vierkadominik1 ano
@marian86 to znamena ze dostanem okolo tych 420?
@vierkadominik1 ano
@marian86 super diki
kocky prosim vas,mala som predlzeny rodicovsky do synovych 6tich rokov,28.1.2018 dovrsil 6rokov,teraz vo februari sme dostali asi posledny rodicovsky prispevok,musim ist na urad nieco riesit?ci automaticky uz poslu len samotne pridavky?vdaka
@gogolienuska
@misinka0611 uz vam dosli tie rodicaky, jaj mam tiez tatru a stale nic..
@luccki uz dávno.
@luccki a materská.
To len mne ukazuje posledny prispevok vo februari?Ci to nikto nic nepise?
@diabliq6666 este skoro od pondelka bude naval 😂
zienky neviete ako to vychadza tento m ? dakaujem
@marshmallow ta to mi je az cudne,ze v marci ziadne prispevky
@diabliq6666 veď teraz je marec 🙄
@marshmallow mne sa vidi cudne, ze tu nic neni :D
@jenny257 kratsi bol februar vies 😂😂😂😂
@dominika234 ved ano,ale rodicaky aa tu riesili vzdy od zaciatku mesiaca
Zienky takze ja za februar dostanem posledny rodicovsky..bolo mi tu s vami super...peniazky treba odtialto som vzdy vedela kedy pridu
Košice a Košice okolie - 15.3.
Chcem sa opýtať, či je možné pracovať popri rodičovskej dovolenke, som počula, že vtedy vraj zoberú rodičovské. Písala som maily na zodpovedné inštitúcie, len neviem, kedyx mi odpovedia. Či nie je napríklad nejaký limit, že napríklad sa smie zarobiť do sto euro a podobne. Túto otázku som tam žiaľ nenapísala, len či je možné popri RD pracovať, ale snáď mi to vysvetlia podrobnejšie.
@bielamacka3 mozes pracovat neobmedzene, aj na plny uvazok, RP poberas do troch rokov veku dietata...
@bielamacka3 mozes pracovať, aj keby si nastúpila na tpp a zarobila 1500 EUR, aj tak ti ho nechajú. Avšak daj si pozor, ak by si sa chystala na reťazovy pôrod a teraz popri rodicaku chceš napr. Umývať schody za 150eur, tak by sa ti ďalšia materská počítala z tohto nízkeho príjmu, čo si zarobila v 2018.
@zuzik307 hm, divné, lebo účtovníčka mi spomínala, že keby som robila na skrátený úväzok, tak vraj by mi vzali rodičovské

@emao povodne nie, ale oni musia pustit peniaze,takze relativne tak troska ano..