Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Zilina:volala som teraz na UPSVar.bolo mi povedane ze dnes ráno posielali peniažky (pýtala som sa priamo na rodicovsky prispevok).včera mali uzavierku.
no tak pevne verim ze Kosice budu mat v piatok 🙂) aj ked sanca je minimlana,zajtr ak bude nabiehat prvej polke tak v piatok isto mame
@terka1607 ja mám všeobecnú zdravotnú 🙂 ale to je asi v podstate jedno nie? A trebalo vám ešte niečo k tomu? Nejake potvrdenie alebo niečo iné?
@77nika77111 asi by to malo byt jedno aká poisťovňa. Teraz som si spomenula, že som potrebovala rozhodnutie z úradu prace, že už nepoberám rodičovský príspevok, to my prišlo domov rozhodnutie a s tým som išla na poisťovňu, potrebovala som ešte kópiu rodného listu a to bolo tuším všetko.
@77nika77111 mne nebolo potrebne nic, len som nahlasila na urade, a kym som sla do dôveri, uz o tom vedeli( cez pc)
@diabliq6666 je to miesto rodicaku.bud opatrovatelka na zivnost alebo sukromna skolka. Kazdy mesac treba nosit faktury za opatrovatelku ci sukromnu skolku. na upsvar. Max je to 280 .
Mamicky neviete nahodou kedy nabehnu peniazky ked 15 vychadza v. Nedelu.
Dakujem
Chcem sa opytat , ked mi nahradne vyzivne zvysili od 1.3.2018 ale v marci som dostala este podla stareho rozsudku nahradne vyzivne . Teraz dostanemmi len za april ? Ci aj ten rozdiel za marec ? Dakujem
@lllllls nahradne vyzivne dostavate ako rodicovsky spatne. Tak teraz mate v aprily za marec
@77nika77111 v rodine mozes dostavat vzdy len jeden statny prispevok. Takze bud rodicovsky alebo materske

@naja1612 piatok 13 ho,alebo pondelok 16 ho 😉