Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Zilina vcera mala uzavierku
Zilina:volala som teraz na UPSVar.bolo mi povedane ze dnes ráno posielali peniažky (pýtala som sa priamo na rodicovsky prispevok).včera mali uzavierku.
Nahodou niekto BA neviete kedy pridu prasule? Ci stvrtok alebo v piatok??
no tak pevne verim ze Kosice budu mat v piatok 🙂) aj ked sanca je minimlana,zajtr ak bude nabiehat prvej polke tak v piatok isto mame
@mrkvicka060 alebo az v pondelok
@mrkvicka060 podla mna az v pondelok
A BA?
@terka1607 ja mám všeobecnú zdravotnú 🙂 ale to je asi v podstate jedno nie? A trebalo vám ešte niečo k tomu? Nejake potvrdenie alebo niečo iné?
@77nika77111 asi by to malo byt jedno aká poisťovňa. Teraz som si spomenula, že som potrebovala rozhodnutie z úradu prace, že už nepoberám rodičovský príspevok, to my prišlo domov rozhodnutie a s tým som išla na poisťovňu, potrebovala som ešte kópiu rodného listu a to bolo tuším všetko.
@77nika77111 mne nebolo potrebne nic, len som nahlasila na urade, a kym som sla do dôveri, uz o tom vedeli( cez pc)
@marian86 tak ďakujem pekne
Nabehlo dnes niekomu?
@jeina13 mne zatial nie
@diabliq6666 je to miesto rodicaku.bud opatrovatelka na zivnost alebo sukromna skolka. Kazdy mesac treba nosit faktury za opatrovatelku ci sukromnu skolku. na upsvar. Max je to 280 .
Mamicky neviete nahodou kedy nabehnu peniazky ked 15 vychadza v. Nedelu.
Dakujem
@lenka170381 niektorym zajtra a niektorym pondelok
dakujem
Chcem sa opytat , ked mi nahradne vyzivne zvysili od 1.3.2018 ale v marci som dostala este podla stareho rozsudku nahradne vyzivne . Teraz dostanemmi len za april ? Ci aj ten rozdiel za marec ? Dakujem
Neviete náhodou Vranov n/T? Prídu peniaze zajtra alebo až v pondelok?
@lllllls nahradne vyzivne dostavate ako rodicovsky spatne. Tak teraz mate v aprily za marec
Dievcata BA bude 16
@77nika77111 v rodine mozes dostavat vzdy len jeden statny prispevok. Takze bud rodicovsky alebo materske

@naja1612 piatok 13 ho,alebo pondelok 16 ho 😉