Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ano mam Tatra banku
@evicka530 Fakt? Ja by som hned volala už na sociálku. BA už chodila dávno.
Vyplacaju to v roznych terminoch. Aj v ramci BA. Uz som sa informovala
Ahojte viete poradit,kedy vyplacaju danovy bonus na dieta? Dakujem
Maminky z Nitry prosím vás koľkého vám nábehu je materská na účet? Presnejšie na ČSOB. Pýtam sa kvôli termínu stiahnutia úveru z účtu aby som sa vedela zariadiť. Vopred ďakujem za odpoveď
Ahojte,od tohto pondelka som aj ja na materskej,mam jednu otazocku,odovzdala som žiadosť o materské v praci, treba ešte nieco niekde odovzdat a nahlásiť sa?uz je to viac ako 6rokov co som bola na prvej materskej, tak si uz nepamatam. Mozem očakávať matersku uz buduci mesiac? Vycislenie chodi postou? Ďakujem za info
Zdravím mohla by som sa opýtať či má niekto skúsenosť s vyplácaním rodičovského príspevku červenou poukážkou ná adresu ? A čo robiť v prípade keď poukážka nebola dorucena a ná pošte bola vraj zaslaná naspäť . (?)
@michaela2109 ahoj, budúci mesiac ti zašlú znovu, ale pravdepodobne ťa bude úrad kontaktovať, prečo si si neprevzala dávku. Ja by som ale rovno zavolala na UPSVR.
@mawiya kamoska tam volala s tým že niekto jej strhol zo schránky menovku a tak jej nebol sek doručený ... ná pošte to našli až dnes ale ze už je neskoro aj ná poziadanie o náhradný sek pretože už to bolo odoslané naspäť a tam už majú urobenú aj niejaku uzávierku ... to akože má byt teraz cely mesiac bez peňazí ?
@nikolet19971 za dva roky 270 dni odrobenych teda platenie poistneho...si mala ist zatim na pn pokial pojdes na matersku
@michaela2109 peniazky sa obvykle pustaju raz do mesiaca. Myslim ze ich dostane az buduci mesiac. Preto sa neodporuca posielat poukazkou ale na ucet
Ahojte.. Chcem sa spytat nevie niekdo niejakeho dobreho alergologa v TO ?
@nikolet19971 pokiaľ do materskej od výpovede sa zmestis do ochrannej lehoty 8mesiavov tak máš nárok na materskú
Ahojte.mozno ma ukamenujete že to sem nepatrí ale chcem sa opýtať že či je možné posielať RP na účet v zahraničí.dakujem za odpoveď 😀
@nikolet19971 ZP nema s narokom na MD nic spoločne. Ty musíš mat za posledné dva roky pred porodom 270dni NP, ďalej musí pri nástupe na MD NP trvat alebo musis byt v ochrannej lehote. Ak si uz bola tehotná pocas trvania dohody tak si v OL pokial si pracovala na dohodu na pravidelný príjem.
@aniko92 nie
@nikolet19971 Plati co pisem.

Mne ešte nedošla materská. Trnava