Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
baby,mamicky jedna pani na FB pisala,ze NBS ma nejaky problem a nechodia platby ☹ lebo uz viacere zienky dnes zistuju,preco im nechodia platby,ktore ocakavaju a tato pani pisala,ze robi v banke a prislo im upozornenie,ze NBS ma problem s platbami...a asi je to pravda,tiez ocakavam platby,ktore viem,ze mali dnes prist a nic :-/ tak to bude pravda asi..a treba len vyckat
@marusia12 možno ani zajtra nebude 😶
Maminky len pre info.. NARODNA BANKA SLOVENSKA ma nejaký problém a sú zakázané medzi bankové prevody. Takže peniaze čo ste posielali aj vo štvrtok a v piatok neboli prevedené ešte ani dnes neprišli. Ani víkendové platby nič..
Prave som volala do PE na urad a tam mi povedala pani že na účet RD nabehne až po 18nástom neudala dôvod kôli čomu.
Nbs ma problemy takze prevody nejdu. Som zvedava kedy pojdu. Preto nie je rd. A ani ine platby z inych bank. Toto pani pisala na fb a upozornovala ze nejdu prevody a preto budu im meskat baliky.
@marusia12 no by ma porantalo,najma ked o tyzden maju strhnut nasu zvysnu hypo a vsetky uvery..parada..ved cakame nane ako na spasenie,ani dovolenku neobjednavam kym na ucte nie su...volali sme do banky,ze preco nemam stale peniaze a nevedeli to vysvetlit,ale aspon viem,no snad to bude v pohode uz.
ešteže máme zásobu plienok a manžel už výplatu dostal.... inak neviem, neviem... rodičák neprišiel...
A skusal niekto zistit priamo v nsb?...
@diabliq6666 Nie neskúsil. Nám stačí, že to povedala jedna baba na FB 😀
Mám otázku, ked som dnes posielala mužovi peniaze na učet, tiež mu neprídu tak rýchlo ano ?
Mne dnes muž na účet posielal a prišli mi. Rodičovský mi ale neprišiel.
@ondriktoman aj ja pani mi povedala že uzávierku mali 11ho pozerala mi to peniaze odišli ale tým že ma banka problém pripísané budú tento týždeň z ich strany je všetko v poriadku
@marusia12 ja som volala do Tatra banky tam mi potvrdili že NBS má problém a pracujú na jeho odstraneni
@mircalla nepovedala to jedna pani,ale citaj vyssie a plus ked prejdes nejake skupiny,je to viac rozoberane ...niektorym platby prisli,niektorym sa ani inkaso nestrhlo,niektore mamicky pisali,ze im prisla sprava,ze im ani neodisla platba z uctu,co posielali a veeela mamiciek sa stazovalo a zien,ze cakaju na platby od stvrtka piatka a nic..tak asi teraz kazdy klame,ze poslala a neposlal..tak kedze je uz vela pripadov,asi nejaky problem v tom bude,nie?

Zvolen vraj zajtra.