icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

vladka306
14. máj 2018

Zvolen vraj zajtra.

denulka19
14. máj 2018

baby,mamicky jedna pani na FB pisala,ze NBS ma nejaky problem a nechodia platby ☹ lebo uz viacere zienky dnes zistuju,preco im nechodia platby,ktore ocakavaju a tato pani pisala,ze robi v banke a prislo im upozornenie,ze NBS ma problem s platbami...a asi je to pravda,tiez ocakavam platby,ktore viem,ze mali dnes prist a nic :-/ tak to bude pravda asi..a treba len vyckat

marusia12
14. máj 2018

@denulka19 Inak toto je dobré psycho :-d Ak by NBS vypla prevody 😀

marshmallow
14. máj 2018

@marusia12 možno ani zajtra nebude 😶

denulka19
14. máj 2018

@marusia12 teraz to citam prvykrat,ale viacere maju problem,najma tie,co predavaju veci a maju eshopy a cakaju od kupujich platby a ze nic nechodi a uz je jedna hodina,tak asi natom veru nieco bude..mozno platby zacnu nabiehat neskor,bodaj by 🙂

verocka103
14. máj 2018

Maminky len pre info.. NARODNA BANKA SLOVENSKA ma nejaký problém a sú zakázané medzi bankové prevody. Takže peniaze čo ste posielali aj vo štvrtok a v piatok neboli prevedené ešte ani dnes neprišli. Ani víkendové platby nič..

marusia12
14. máj 2018

@denulka19 a vieš si predsaviť, keby tie platby fakt normálne vypli? 😀 To je aká telenovela... 😀 Vieš si predstaviť, čo by to urobilo v X rodinách na SR?

ondriktoman
14. máj 2018

Prave som volala do PE na urad a tam mi povedala pani že na účet RD nabehne až po 18nástom neudala dôvod kôli čomu.

verocka103
14. máj 2018

Nbs ma problemy takze prevody nejdu. Som zvedava kedy pojdu. Preto nie je rd. A ani ine platby z inych bank. Toto pani pisala na fb a upozornovala ze nejdu prevody a preto budu im meskat baliky.

denulka19
14. máj 2018

@marusia12 preboha...akoze ti co cakaju na vyplaty,rodicaky,materske,davky atd...a teraz z coho zit,najma ti co nemaju uspory..my sme predali byt a cakame od stvrtka peniaze a nechapali sme,preco neprisli este,ale uz viem aspon dovod.

marusia12
14. máj 2018

@denulka19 no a teraz si predstav, že by ani neprišli tie prachy, na ktore čakáš...

denulka19
14. máj 2018

@marusia12 no by ma porantalo,najma ked o tyzden maju strhnut nasu zvysnu hypo a vsetky uvery..parada..ved cakame nane ako na spasenie,ani dovolenku neobjednavam kym na ucte nie su...volali sme do banky,ze preco nemam stale peniaze a nevedeli to vysvetlit,ale aspon viem,no snad to bude v pohode uz.

geokatka
14. máj 2018

ešteže máme zásobu plienok a manžel už výplatu dostal.... inak neviem, neviem... rodičák neprišiel...

marusia12
14. máj 2018

@denulka19 veď to spôsobí stres v X rodinách na Slovensku, čo tu žijú na doraz

diabliq6666
14. máj 2018

A skusal niekto zistit priamo v nsb?...

marusia12
14. máj 2018

@diabliq6666 Nie neskúsil. Nám stačí, že to povedala jedna baba na FB 😀

denulka19
14. máj 2018

@marusia12 ani si neviem predstavit,stastie maju ti,co maju davky atd sekom dane...v tomto pripade,ale vacsina rodin teda v strese bude...tiez by som bola natom uplne zle,keby muzovi minuly tyzden nedosla vyplata

klarissa25
14. máj 2018

Mám otázku, ked som dnes posielala mužovi peniaze na učet, tiež mu neprídu tak rýchlo ano ?

kocka26
14. máj 2018

Mne dnes muž na účet posielal a prišli mi. Rodičovský mi ale neprišiel.

bublinka1407
14. máj 2018

@ondriktoman aj ja pani mi povedala že uzávierku mali 11ho pozerala mi to peniaze odišli ale tým že ma banka problém pripísané budú tento týždeň z ich strany je všetko v poriadku

bublinka1407
14. máj 2018

@marusia12 ja som volala do Tatra banky tam mi potvrdili že NBS má problém a pracujú na jeho odstraneni

mircalla
14. máj 2018

@denulka19 Nejaka pani na Facebooku povedala, ze NBS ma problem s platbami? Dost pochybujem, ze by v tlaci nebola ziadna informacia, keby to tak bolo. Podla mna sa tu len siria poplasne spravy, nakolko rodicaky tento mesiac este neprisli

denulka19
14. máj 2018

@mircalla nepovedala to jedna pani,ale citaj vyssie a plus ked prejdes nejake skupiny,je to viac rozoberane ...niektorym platby prisli,niektorym sa ani inkaso nestrhlo,niektore mamicky pisali,ze im prisla sprava,ze im ani neodisla platba z uctu,co posielali a veeela mamiciek sa stazovalo a zien,ze cakaju na platby od stvrtka piatka a nic..tak asi teraz kazdy klame,ze poslala a neposlal..tak kedze je uz vela pripadov,asi nejaky problem v tom bude,nie?

mircalla
14. máj 2018

@denulka19 Daj sem prosim ta oficialny link, pretoze ak to je pravda urcite je to aj na nete a nie mamicke a nie diskusie na MK

mircalla
14. máj 2018

@denulka19 Neviem, ale logicky takato vec ovplyvni cele hospodarstvo. Zeby o tom nebola nikde zmienka okrem par mamiciek, co im neprisli peniaze z bazaru? To je dost tazko uveritelne

denulka19
14. máj 2018

@mircalla pozri si aj skupiny a blogy na MK a uz par mamiciek to dnes rozoberalo 🙂

marusia12
14. máj 2018

@mircalla jasné že by to bolo dávno v novinách. Ibaže by to chceli utajiť a oznámia to až večer 😀

denulka19
14. máj 2018

@mircalla napriklad nam neprisli peniaze z predaja bytu a volali sme v piatok do banky a povedali,ze je vsetko OK,IBAN je v poriadku tak kde su?a to nie je od mamiciek ale z hlavnej pobocky v BB...tak si potom neviem vysvetlit kde inde je problem

mircalla
14. máj 2018

@denulka19 Ty vies citat? Skupiny a blogy su relevantna informacia? Daj mi sem link NBS, pripadne info z nejakeho dennika. Kazdy takyto problem by bol davno medializovany. Proste oficialanu informaciu. Miesto toho ma odkazujes na par mamiciek

denulka19
14. máj 2018

@mircalla vsak verit nemusis a cakaj si dalej ak nieco cakas 🙂 a ak necakas,tak tato info ta znepokojovat nemusi a riesit to vobec nemusis...ak cakas na rodicak ci matersku,tak cakaj zajtra,v stredu..raz pride urcite..🙂