Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@marshmallow ja som tiez neostala doma na rodičovskej dovolenke, skoncila materská a mne zacala robota...
vi ste mimo rodicaky ani neboli este tu sa jedna o viplaty ze je celoslovenky problem s prevodmi
uz je to oficialne aj na stranke NBS aj dane,pre tie,ktore neverili..pisu,ze prave by mali zacat nabiehat platby,ak sa nieco nahodou zase nepototo 😀 cize ak bude vsetko ok dneska zajtra by mala mat kazda co caka 🙂
A kde pisu ze je to uz ok ze uz pladby mi mali nabiehat???dik za info
sak prave neviem skade to ma ta holka denulka 18 ze by mali nabiehat pladby dnes zajtra
@nela6 prosim ta co taras o nezodpovenosti lufi a pod ked cakaju na rodicak. Mozno ty si zdrava mas zdrave dieta a rodinu. Su ale ludia ktori to stastie nemaju. Su v rodinach aj chore deti, chori rodicia, straty, neatastia, urazy a pod. Sa netvar ze vsetci su lenivy a ty si dokonaly lebo robis. keby si mala chore dieta a nevedela by si sa od neho pohnut, alebo choreho muza aj tych 200e by si cakala s otvorenou narucou.
@nela6 no pôjde od septembra do škôlky ja do práce snáď bude lepšie
ok no pochybujem ze to dnes pipne uz sa manzel s tym pomali zmieruje ze dnes uz asi nic
no ja mam zdrave deti a si sedim doma na rodicaku a kazdy mesiac hypnotizujem ib, zabite ma 🤣pri prvom som sa ponahlala tiez do roboty ale teraz mam dvoch...cakam tretie ta tak skoro do roboty nepojdem a nadalej si budem uzivat tento kazdomesacny adrenalin 🤣🤣🤣 nezodpovedna som nenormalne 🤣
@crazybabenka ja sm prave do slsp volala a pani na infolinke mi to potvrdila
@marusia12 ja som volala do slsp pred 5min a pani mi to potvrdila
a ked sa este mozem spitat do kedy su dnes prevody to je uz len pre zaujmavost🙂
@mircalla 9 chod na stranku NBS...tam to je napisane...staci googlit...a prave som tam aj volala - problem stale trva
@rudkocam znamy tam co robi? Ja som tam prave volala a stale sa to smazia vyriesit
@evka26714 RP za 4/18 ti pride ale az v juny
@katka253111 ja tam znameho nemam veru,ale jedna pani na MK to pisala,co tam ma znameho...pana to co robia?teda dufam,ze dneska problem vyriesia a zajtra budu normalne nabiehat platby ako maju...:-/
@mircalla a co ked problem bude par dni? Vyplaty nepridu, alw peniaze na inkaso sa strhnuaj vsetky trvale prikazy...jednak pojdu ludia niektori do minusu, a aj tie strhnute nenabehnu kam maju tak pokuty za omeskanie budu...nie
@katka253111 nestras,hadam to daju dnes doporiadku,myslim,ze to by bol dost velky chaos,nepridu davky,vyplaty atd..ludia sa spoliehaju na peniaze,maju uvery,pozicky,ktore sa im strhavaju,inkaso atd..budu mat omeskanie,hned sankcie a pokuty alebo budu vediet o chybe a nebudu to riesit?ale hadam sa to dnes poriesi a bude vsetko ok..
@denulka19 ved to...normalne ma to vyplasilo... v podstate mi prniaze strhlo aj za skolku a inkaso a na druhu stranu uz nedoslo
@katka253111 strhnut strhne,ale nedojde druhej strane k vyplatnemu terminu...nam strhava inkaso a pozicku v stredu,tak som zvedava

@marusia12 ci chces, alebo nie, áno je trapne od rodicov deti. Co maju za nich proste zodpovednost revať, ze rodicak nabehol o tri hodiny neskor