Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@verocka103 prisli mi v noci, niekedy medzi 2 - 3:00 😀
@mrkvicka060 vidis, vravela som. VUB nocne spracovanie
Mne vždy chodili 14 steho do 10:00 dnes je 15 po 10 tej a nic
LV ma niekto?
Mne v PN prisla materska vcera 18.30hod,divný cas
Pockajte ze zase budu az vecer nabiehat 😀 ja cakam RP BB a stale nic 😀
SE primabanka nabehol
@nikcabb aj ja BB SLSP rodicak a stále nič... Vždy mi na biela pravidelne 15-teho do 10:00 a zatiaľ nič
Galanta rodicak mali ste niektorá?
@zuzana92521 ani ja nic slsp okres galanta a inokedy uz 15-teho byva
Trenčín rodičak + pridavky nabehli. Prima Banka
@petrahanka aj mne najskor chodil do 10tej a vzdy 15teho... posledne 2 krat mi prisiel okolo pol 11 ale stale nic...
@bucko555 ach jooo.. Tak asi zajtra až... Ja už o takomto čase mávam rodicak na účte...
Neviem zase čo sa deje.😥😥😥peniaze nikde 😫😫
Ja mávam až okolo 11,30 je jedno či predtým to bola VÚB alebo teraz Tatra.. tak hádam ešte, keď nie tak zajtra
mne pravidelne chodi 16teho ta neviem co sa cudujete :D
dievcata vsak klud oni pridu dneska len neskor tak ako vcera nabehol len neskor kcoli tomu problemu co mala nbs
@jenny257 aj mne.. poslednú dobu. No ja sa čudujem, že ak niektoré mali rodicak včera tak dnes by mala mat tá druha várka nie.? 😀
@michaella_h no ja mavam vzdy ked kosice a okolie , cize toho 16teho
@zsuzsikaa a nikdy neprisiel skor
Žilina mal už niekto rodičak slsp
Som z Pd mam Tatra banku este nic nenabehlo
@diabliq6666 neviem aky stred mal ked ja k nim nepatrim, asi len niektore mesta .
Inak ja nezavidim tym mamickam ktore ziju len z rodicaku a toto sa stane :-/
@marshmallow preboha jak ti mohli chodit vzdy 14 ked casto pripadne na vikend ci sviatok, tebe asi extra sukromne vyplacaju
@zuzana92521 mne tiez tak okolo 10:30-11 chodia ale par krat sa stalo zeprisli rano o 8 a par krat az okolo obeda. Som zmierena ze pridu zajtra...
@1234lubka veď asi posledné dva mesiace nabehovala prva várka už 13teho tak neviem čo je natom divne
Brezno okolie nabehol niekomu rodičák?
Žilina už mám

No pri rodicaku to tak byva,ze niektore okresy skor,ine az na dalsi den..