Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Prievidza ma uz niekto?
Okr Komárno OTP už mammm na účte rp
Nabehlo uz niekomu nieco do slsp lebo mne ani vyplata co chodi 15 vzdy tak este nenabehla
@michaella_h nic na tom divne nieje ale nemozem teraz za seba napisat zene stale tak nabehuje ked sa to stale meni. Niekedy poslu 13 teho niekedy 16teho. Vacsinou Prešov ma medzi poslednymi ale zase neznamena ze stale tak bude mat. Zbanky mi chodia v 90% pripadoch pebiaze medzi 10:30-11 ale par krat sa stalo že prišli rano o 8:30 a raz az 12:30 co som myslela ze na druhy den...
@andrea1985a mne tiez nic ani od zakazniciek
@mycuskaa @andrea1985a ani mne SLSP ani rodičovský a manžel vyplata
*ze mne
@andrea1985a ani mne este nic nenabehlo,dokonca ani vyplata a tiez mam SLSP
zienky takze koli tomuto nenabiehaju ziadne peniazky,ani rodicaky ani vyplaty nic
@montinka
@stelinka3112 ja som volala do slsp a povedali, ze treba iba cakat lebo to bolo obrovske množstvo nespracovaných transakcii za vcera. Postupne nabiehajú ale nejaky cas to potrva
@milanxx18 to uz vieme od vcera, mimochodom uz je to od vcera opravene
Malacky tb teraz pipol
Prievidza teraz nabehol
Vy tu troska aj rozmyslate? Ked mala vcera NBS taky velky technicky problem a az vecer to spojazdnili, tak je jasne, ze sa nahromadili prikazy z dvoch dni a chvilu to potrva, kym sa vsetko spracuje a poposiela. Predpokladam, ze dnes budu babky pripisovat peniaze v inych casoch, ako ste zvyknute
Tiež čakám, len som zvedavá či a ako budú banky riešiť penále z omeškania...
Nooo...prave ma jedna kraska na fb "zrusila" s tym,ze kosice budu mat na 100% dnes a pani z uradu prace s tym nic nema....co na tom,ze s tym robi😂
Skalica RP ma niekto?
@diabliq6666 len aby sa kraska dockala 🤣
@diabliq6666 ach jaj..jedna zas pise banky dostanu vsetci naraz a pustaju podla AbC 😂😂

Zvolen niekto?