Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@diabliq6666 to je hlupost lebo kosice maju stale 16steho ked vychadza na vykend 16steho tak vo svrtok chodia peniaze nieco o tom viem.ale ak vychadza v tyzdni tak stale na 16steho
@smile31 pb až zajtra
@misinka0611 Toto si písala: Nemali by 🙂 Na Slovensku to funguje tak, že ked sa človek omešká , div, že naňho exekútora neposielajú, ak je chyba na strane banky/ úradu , proste nejakej inštitúcie tak sa nič nedeje, ved to sa stáva 🙂
Ja som to pochopila správne a ty nevypisuj bludy. Štát má povinnosť do konca mesiaca, tak neviem čo tu splietaš exekútorov.
Unicredit banka PD,rodicak plus pridavky prave nabehli 🙂
Kamoške BB SLSP rodicak práve nabehol, ja som BB SLSP a stále mi neprisiel
Baby prechadzam z materskej na rodicak..dnes mi prisla materska uz len 151e zo soc poi. Kedy dojde ten zvysok z upsvaru? Dakujem
@denulka19 ja som unicredit pezinok a stále nic
TN prave teraz.meskaju kvoli vcerajsku urcite
@petrahanka ani mne :-/
Tatrabanka, BA rodinne prisli teraz
Žilina, slsp akurát nabehol RP
Slsp pridavky Piestany teraz prisli
@marusia12 Nepíš mi, nenechám sa osočovať od niekoho komu v konečnom dôsledku nebol smerovaný ani môj príspevok. Mám právo si napísať svoj názor. Napísala som si ho slušne a stále stebou komunikujem slušne napriek tomu akým štýlom píšeš ty mne. Niesom na tejto stránke ani na tomto fore pre to, aby ma cudzí človek tu atakoval vetami " preber sa " a pod. Ked sa ja osobne nestotožnujem s nejakým názorom, resp. s ním nesúhlasím, mám naňho iný názor NIKDY človeka nejdem urážať ako keby nadomňa nebolo. Ak nesúhlasíš dalo sa to napísať normálne a slušne ak to nevieš OK, ale v tom prípade nemám chuť stebou dalej komunikovať. Ani ty by si nemala. To je všetko z mojej strany. Maj sa pekne.
Tn vub teraz
VUB Zilina prislo aj vsetko zameskane od stvrtku 🙂
Rožňava maaam
@misinka0611 nevypisuj bludy keď si ani nevieš priznať, že si klamala... o to v mojom príspevku adresovanom tebe išlo. Či si to písala mne alebo klameš niekoho iného je predsa jedno.
Vub trencin prave mi cikli 😉
@aveiro2 👍 nemám už v umýsle jej odpisovať 🙂
Slsp Levice rodicak nabehol

@misinka0611 čo tu vymýšlaš? Aká sa stala chyba na strane štátu???? Preber sa... štát je povinný ti peniaze zaslať do KONCA mesiaca...