Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Žilina rodičak nabehol dnes 9:30
@simonamikloskova je to pravdepodobne.zv uz nabehol
Rožňava SLSP mam
BB slsp este nikto nic?
Knm mam
mám raiffeisen banku a poberám už len rodinné prídavky....môj účet je bloknutý exekútorom, ale prídavky mi nesťahuje, len minule ked som si ich bola vybrať v bnake tak som hodinu čakala na súhlas od banky aby mi tie peniaze uvoľnili....povedali mi, že potrebujem nejaký doklad 104 a poslať ho exekutorovi, aby mi uvolnil učet ked mi prídu prídavky ...volala som mu a že to by mi malo ísť automaticky dať cez banku...naozaj pre banku potrebujem ten doklad? lebo dnes mi zas prišli prídavky a mám že kredit, nie debet..tak neviem, či mi to znova môžu dať na scválenie do banky alebo ma pošlú dokelu s tým, že nemám povolenie na výber...lebo naposledy som vyberala z tohto účtu minulý mesiac...vdaka za info/skúsenosti
Pe niekto? Ďakujem
Nové Mesto nad Váhom už bolo?
@bublinka1407 toto aj mňa zaujíma. Keď majú s Trenčína tak máva aj PE a dnes nic
Kosice nic?
@kikad27 akú máte banku ja tv a zatiaľ nic
Kosice okolie nikto?
@bublinka1407 ja ČSOB a mne vždy pripisujú do 10:30 takže až zajtra bude
@kikad27 asi áno ...ale neviem ako to púšťajú vždy sme mali keď aj tn
@bublinka1407 tak až zajtra čo uz
Otp banka zilina pridavky?
Ale ked v pindelok poslielali tak banky by uz mali vyplacat kedze je dnes streda
Vub bratislava este nie ale chodieva okolo obeda mozno sa este dockame
@vierkadominik1mne vzdy nabehuje az 16teho
ŽILINA slap na účte
VUB ZA na ucte rodicak
unicredit bank,PD pred pol hodinkou nabehol 🙂
Vub PD,tiez nabehol pred chvilkou 🙂
Ak si dobre pamatam,tak najprv mala ZA a ostatne okresy na druhy den

Baby a niektorej nabehla už aj materská z BA?