Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ke okolie materska na ucte
@mrkvicka060 mam matersku na ucte
MD BA SLSP práve prisla
Zienky vcera mi prisli len pridavky bez rodicovskeho.pride to osobitne ci tam zatelefonovat?
@kovalovapetra zavolaj. Mne prislo oboje
@kovalovapetra urcite, to pride vzdy spolu, asi tam daco chyba v dokladoch
@kovalovapetra spolu
Cavte baby prosím vás včera mi prišiel prvý krát rodičovský príspevok ale za dva mesiace lebo som si ho vybavovala neskôr no moja otázka je ze mi prišlo 453.08€ je to spolu už aj s pridavkami?
@dominika234 Podľa toho, čo rátam ti prišiel 2x rodičovský príspevok a 1x prídavok na dieťa.
@misinka0611 ďakujem
Chcem sa opytat dievcat ktore robia na upsvr syn ma 1.5r.som na r.p ktory mi z neznamych dovodov neprisiel ked som isla zaniest potvrdenie o vybavovani pohrebu mi pani uradnicka pozrela ze mam prispevok pozastaveny no nechape preco tak sa pytala ci ho normalne dostavam ja ze ano kazdy mesiac mi chodi no tak povedala ze dobre lebo ze ani ona tomu nechape a nevidi na zaklade coho je pozastaveny.Je mozne kedze muz aj syn su menovci a muz mi pred 2t.zomrel ze si ich pomylili?lebo neviem kde mam teraz hladat chybu a zit s niecoho musim a este pridavky mi prisli na obidve deti normalne tak ako chodia
@vierockamatkova Ja na upsvar nerobím, ale to je veľmi zaujímavé. Stala sa vám tragédia a ešte aby ste riešili takto veci. Uff, držte sa a úprimnú sustrasť. By som tam narobila bordel ! :(
Ahojte baby od 7.5 som na UP a 21.5 som zaniesla na soc. poistovnu žiadosť o podporu no ešte mi neprišlo rozhodnutie, tento mesiac dostanem už prvu podporu ? alebo až v júli mi pošlú spätne aj za máj či ako to vlastne je neviete mi poradiť ? Ďakujem.
@vierockamatkova pomylit si ich nemohli ide to podla rodneho ci cisla.nebol manzel ziadatel na rp ziadosti? Zavolaj na davkove oddelenie lebo to system zastavi automaticky a pokial si to nevsimne pracovnicka tak peniaze su zastavene- zavolat pustia a doplatia.
@9lf9 ja som tam bola osobne poberatelom som bola ja aj ziadatelom samotna pracovnicka nevedela mi povedat ze preco je to pozastavene a svieti na cerveno tak sa pytala ci som ho doteraz dostavala a ja ze ano tak uvidite ci pride aj tento mesiac s tym som odtial odisla a rodicovsky mi neprisiel len pridavky ved v pondelok tam idem muz bol szco a od pohrebu nwrobim nic len navstevujem veliake urady
@vierockamatkova zastavilo asi preto, ze bol v systeme nahodeny ako spoluposudzovana osoba. verim ze teraz posledne co clovek potrebuje riesit je opakovana navsteva uradov..vela sil a drzim palce
Mne príde vždy 14.CSOB
Mne rodičovský chodí ale rodinné nie.Ked som tam piatok volala že sa prídem informovať zlozila mi beze slova.Takze som sa nedozvedela nič.Vidim to zajtra na návštevu pani vedúcej na úrade
Ja som dnes volala. Tak že sa stala asi nejaká chýba, a pani že je mi to ľuto, doplatíme vam to na další mesiac. A tak som sa zamyslela.. čo slobodna mamička s uverom na krku ?? alebo bez iného prijmu s výdavkami?? čo akože maju robit ?
nechýbalo nič, vsetko som doniesla z materskej čo bolo treba. A minulý mesiac prišli, takže nechápem...
Baby keď som dnes menila číslo účtu dostanem prídavky uz v júly na nový či nie
@majuska0503 ano
Zdravym vie niekto kedy budu tento mesiac???ked 16 vychadza po vykende???dik za info
Takze skor ten pondelok ako piatok 🙂

ZM slsp nabehol