Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@sonicka96 ja som ziadala teraz 3.8. a rovno mi povedali, ze to dostanem az v septembri, keďže uz je august
Dievčatá aká je momentálne výška rodičáku?
@sofinka156 rodinný príspevok je vo výške 214,70 eur mesačne 🙂
Ahojte, myslíte že existuje šanca alebo zázrak E by rodičovský prišiel tento piatok 10.8.?
Viem že šanca je asi nula, a bežný termín je 15 teho. Len by sa to veľmi hodilo skôr teraz 😞
@sonicka96 ja ze 220€ dakujem za info 😊
@sofinka156 RP chodi spolu s rodinnými pridavkami t.j.suma 238,38 pri jednom dieťati.
@evittam hej hej ale myslela som len rodicak bez pridavkov 😊
@sofinka156 220€ bude od nového roka v januári :D
@sonicka96 tak si polepsime 😁
@sofinka156 pfff ''až'' o 6€ :D
@janikovaanicka7 myslim ze dostanes teraz.Ja som odovzdala tiez 3 tieho a 15 som mala na účte. Povedali mi na úrade ze ked sa to do 10teho odovzda tak ten mesiac to maš. Držim palce 👊
@kaja2008 ooo, dakujem za info. Rozhodne by potešilo, kedze nas koncom mesiaca cakaju krstiny 🙂
Zienky materska sa vyplaca normalne za 30dni vsak? Vyslo mi 14,45e na den a cakam prvu matersku to chodi ako pridavky okolo 15teho? A este narok na matersku mam 34tyzdnov teda 8,5mesiaca ak dobre chapem. Nastupila som ba MD v 32tt
@blackcat8885 MD sa vypláca za kalendarne dni. SP vyplaca MD okolo 15.v mesiaci a ano MD trva 34tyzdnov pre osamele matky 37.
@blackcat8885 Btw.mas 9dni do porodu a cakas prvu MD? Kedy si nastúpila na MD?
Zienky neviete ci zajtra bude rodicak?
Nmnv slsp materska na ucte
Vychod mal uz niekto?
Baby čo dostávate z TO materskú kedy vam zvykne nabehnúť?
@vierkadominik1 ved az v stredu je 15, preco cakas rodicak dnes?
Baby prosim Bratislava rodicak ma niekto? Tento mesiac by sa mi to aj hodilo, vyplatu mam az 15. Vdaka
@beky1813 no lebo uz mi raz tak prisla ze bolo 13 teho a nabeli mi na ucet
@vierkadominik1 pred Vianocami tak mozno.

@sonicka96 držím palce.....😊Neboj ja vianočné ....od septembra kupujem 😂😂😂