Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Kosice postova banka uz prislo. 🙂
@vierkadominik1 Ale oni posielajú ako maju. Majú čas do posledného dna v mesiaci. A to,ze niekto caka ako ovca za to si moze len sam. Bohuzial.
mne nabehol v piatok, zatial nemeskal nikdy (TB)
@vierkadominik1 casu maju do konca mesiaca - cize oni mozu poslat kedy chcu . Je to ich dobra vola , ze posielaju 15-16teho.
Mimochodom LM uz mal
@jenny257 V tom máš pravdu, ale na druhej strane ked zvyknú takto posielať tak je pochopiteľné, že ženy čakajú a spoliehajú sa ( aj ked vieme, že majú čas do konca mesiaca ) že to príde okolo toho 15-steho 🙂 Najlepšie by bolo keby to fakt posielali na konci mesiaca a potom by ľudia neboli v nervoch. Sú rôzne životné príbehy za ktoré si niekto môže sám a niekto vôbec nemôže.
@misinka0611 Mńa skôr zaujíma, ako sa k tomu postavia občania, ak tie prachy raz prídu až 28. To bude srandy v tejto diskusii.
@misinka0611 a prečo sa spoliehaju? to nevedia si urobit rezervu? My tiez nie sme milionari a nemusim sa spoliehat, ze 15teho bude, lebo viem, že nebude , pravidelne ho posielaju 16teho.
@jenny257 ja som napísala, že sa spoliehajú na to, že to príde OKOLO 15-steho, nie, že to príde ROVNO 15-steho 🙂
@jenny257 ja som napísala, že sa spoliehajú na to, že to príde OKOLO 15-steho, nie, že to príde ROVNO 15-steho 🙂
ja som napr. ani nevedela ze na to maju cely mesiac 😁 ale ako som pisala, doteraz vzdy prisiel bud 15 alebo ak to vychadza na vikend, tak skor
maminy, pekne prosím , kedy zvykne chodiť PN-ka a kedy OČR-ka? lebo detské prídevky som včera dostala, ale PN a OČR ešte nie.
Prosim vas kedy byvaju pridavky v schranke
Ahoj baby,mozno sa to tu uz preberalo,od dnes som na marodke,chcem sa spytat kolkeho chodi marodka na ucet?dakujem
viete kedy budú mať prosím vás Košice? teda druhá časť okresov
Ahojte, 1.8 som odovzdala všetky papiere , prispevok na dieťa, príspevok po porode atddddd atddd.... mam tatra banku, viete mi približne povedať kedy by mi asi nabehli penize?? Či do toho 15.8 alebo skôr/neskôr
Inak som z Námestova 🙂
@sonicka96 az buduci mesiac
Ja som tak odovzdával minulý mesiac piateho a prišli mi hneď v ten mesiac deň pred materskou
@lula313
@janikovaanicka7
No to som teda dopadla ... :D a keby že to stihnem posledný junovy týždeň? 🙂

@zuzana92521 presne tak ja som mala ist s malov na ockovanie tak pojdem az o 1:00