Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@mrkvicka060 to uz je o inom 😂😂😂
Babule co ste z Nmnv pridavky vam prisli ?9
@marian86 ahoj môžem sa opýtať aj ja ? Manžel chce ísť na MD , ja teda požiadam o zastavenie RP , aký dátum tam napísať, aby to celé prebehlo čo najrýchlejšie? Mám možnosť ísť na dobré miesto, ale dosť im to ponáhľa ☹ neviem či mám napísať do žiadosti koniec mesiaca, alebo aj nejaký dátum už v októbri . Ďakujem
Ahojte, je niekto, kto nedostal ešte prídavky??
@detskytovar ja a nechapem preco.
@mimiq u nás je záhada vyriešená.. zistili sme , že sme neodovzdali potvrdenie najstaršieho syna o návšteve strednej školy, je síce už druhák, ale vraj to treba každý rok. Nedostali sme ale na žiadne dieťa (máme 6 detí), no aj to som sa dočítala, že niekde nedajú kvôli potvrdeniu stredoškoláka na žiadne dieťa 🙄 Tak neviem, asi nám to vyplatia až na ďalší mesiac.
@detskytovar mne sa to stalo tiež a vyplatili mi ešte v ten mesiac nejak ku koncu, nepamätám presne dátum,bolo to asi pred dvoma rokmi.
@katkarv to by bolo super, keby nám to vyplatili už tento mesiac 👍
Tehulky na PN už vám prišli peniažky?
Vypisuje sa u zamestnávateľa, u ktorého som pracovala pred rodičovskou dovolenkou aj počas RD po tom, ako dieťa dovŕšila tri roky nejaké tlačivo, alebo stačí, keď som ukončenie RD oznámila zamestnávateľovi mailom?
Ahojte 😊 vie mi niekto poradiť dokedy , treba stihnúť podať na úrade príspevok pri narodení aby mi prišiel ešte v novembri ?
Ďakujem
@ivka1282016 do 8meho
@lenaxi ďakujem 😊
@ivka1282016 no nie je to pravda, úradníčky majú 30 dní na spracovanie žiadosti a potom výplata pôjde pri najbližšej mesačnej uzávierke, napr. žiadosť sa podá 04.11. úradníčka má 30 dní na vybavenie žiadosti a vyplatí ho až v decembri pri uzávierke dávok....
@ivka1282016 ja som tiež podala 6.5. a 15.5.som malá vyplatené 😁 držím palce
@kaja2008. 7 sa chystam podať ,tak hádam to stihnem aj ja 😊
Ďakujem
žienky vraj Košice okolie budu 15 na účte je to pravda????Dakujem za info už vopred🙂

@marian86 mozem sa ta opytat, syncek sa mi narodil koncom sept.a odovzdali sme rl aj vypisali tlaciva na up a prave mi prisli peniaze len za 4 roc.dcerku. Nesuri mi to len aby som vedela ako to je. Dakujem