Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Nitra vub materska este nic stále
@miruska89 ani čsob Nitra nič
@gvendy0503 nitra si nezasluzi 😂
Sekom uz dakomu prisiel?ak dnes budu rozdavat len prve pismena myslite ze keby som sla na postu este pred tym ako mi hodia do schranky sek (lebo na poste ho uz isto maju) ze by mi to vyplatili?
@wejka333 musíš mať ten sek inak nevyplatia
@alexandra1509 do kelu dufam ze dnes pride aj mne aj ked som az pismeno O lebo ma porazi uz nemam ani cent
Pekný večer , viem, ze pýtam zrejme skoro no nevie niekto kedy budu na účte v decembri? Máme spolu z KE. Či mozem čakať uz 12 -13.decembra?
Baby môj syn má 7.12 už 3 roky dostanem ešte za ten mesiac december rodičovský??
@monika1293 posledný rodicak dostaneš ešte v januári
@monika1293 Rodičovský sa vypláca spätne a nekráti sa ako materská, takže plnú sumu dostaneš ešte v januári
@zsuzsikaa dnes som bola na úrade a tam mi povedala že dostanem za december ale za január už nie...
@monika1293 to co je za blbosť ? Moj syn je narodený 08.12. a ked uz dovrsil 3 roky veku v januari som dostala rodicak za december v plnej výške
@monika1293 za december dostaneš normalne v januári
@monika1293 veď dobre povedala - za december v januári ale za január vo februári už nie
@lenka0033 To nie je blbost-dobre jej povedali -dostane RP za december t.j.vyplateny v januari. Za januar co chce dostať?!
@monika1293
Ahojte zienky prepacte ze sa pytam tu. Som v cca podla menzesu 6tt ale podla ultrazvuku len 4-5tt kedze bolo vidno len zltkovy vak. Doktor ma pozoroval a povedal mi ze je trosku pootvoreny krcok..co to znamena? Nepovedal mi ze je to zle alebo nieco ale kedze som spinila tak ma prezrel. Mali ste niektora n8eco taketo na zaciatku tehu? Dakujem
@zuzana92521 lezat vela...a mg zvys davku...
@mimiqa no lenze ja pracujem v lidli a tam si moc neposedim. Mam ist asi na pn co?
@zuzana92521 kamoska sla na PN. Tiez lidl, takmer potratila
@jenny257 aj ja to asi tak vidim uvidime zajtra tam beriem potvrdenie o svojim tehotenstve a uvidime ako zareaguje vedenie
@zuzana92521 urcite pn...bo potrebujes lezat a nohy vyssie.

@misinka0611 dnes hojno a Zitra h... 😂😂😂