Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Dobrý prosím vás má niektorá fio banku? Potrebujem sa len niečo spýtať ďakujem
Baby náhodou neviete kedy budú asi cca posielať rodičovský ?
@bublinka1407 ja mam
@monika1293 tiez ma to zaujíma. Minuly rok bolo tusim okolo 12teho uz na ucte
Minulý rok boli tuším okolo 10-11 a pred tým rok už 9teho na účte..tak uvidíme
@zuzana92521 ahoj ja som to mala cele tehu musis ist na pn a oddychovat..neskor som sa zacala aj otvarat takze ani sex som nemohla mat a vela oddychu ale urcite nie chodit do prace
Dec.rodicak 11-12
Baby materská kedy asi bude neviete okres Galanta
Baby idem sa vas spitat na nieco ine....Chcela by som vediet ci nahodov neviete ako dlho trva prevod z Holandske uctu na Slovensky ucet dakujem vam velmi pekne za odpoved..A prepacte ze je to mimo temy o rodicaku a materske...lebo neviem kde by som to zistila...dakujem za kazdu odpoved...
@katka1425 podľa mňa by to mohlo byť aj na druhý deň.Mne manžel posiela každý týždeň zo Švajčiarska a na druhý deň ich mám.Tak isto to bolo aj keď mi posielal ešte z Rakúska
@michaela_kan ja som sa len preto pitala lebo prvikrat posielal my a to v stredu vecer a este nenabehli tak len preto...
@michaela_kan dakujem za odpoved😊😊😊
@zuzana92521 no mala by si byt na PN ja som to mala a stalo sa to ze som potratila potom pri dalsom tehotenstve som to mala tiez pytala som sa na PN a donosila som len rataj s tym ze budes viac sledovana ako pri normalnom tehotenstve ty si uz teraz na rizikovke
@zuzana92521 nehnevaj sa ale co riesis...este duplom ked robis v Lidli ....uz daaavno si mala byt na pnke
@taniat87 https://www.socpoist.sk/aktuality-nemocenske-da...
Tu si najdes výplatný termin podla mesta kam patris
@sima2111jeej dakujem 😆 len nvm ci somprvy ci druhy term.
Dobrý deň chcem sa spýtať ak na účet posielajú skôr šekom tiež príde skôr rodičovsky? Ďakujem za odpoveď pekný deň
@lenkaviki48 áno šekom od 15teho
@stankakovac86 Ďakujem
Kedy vyplacaju materake?
@lenkaviki48 Orava od 14teho t je piatok
Zdravím...počula som, že ked človek dostáva invalidný dochodok a pri tom pracuje, tak nepodáva danové priznanie, pokiaľ jeho príjem z pracovnej činnosti a dohôd nepresiahne 4tisíc euro. Vraj rodičovské a ID sa tam nepočíta. Je to tak?
@stankakovac86 Ďakujem skôr či aj okres Galanta tak začne vyplácať

@zuzana92521 lekar ta mal rovno vypisat na PN. Zvazila by som, ci ho nevymenim