Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Dobrý prosím vás má niektorá fio banku? Potrebujem sa len niečo spýtať ďakujem
@zuzana92521 ahoj ja som to mala cele tehu musis ist na pn a oddychovat..neskor som sa zacala aj otvarat takze ani sex som nemohla mat a vela oddychu ale urcite nie chodit do prace
Baby idem sa vas spitat na nieco ine....Chcela by som vediet ci nahodov neviete ako dlho trva prevod z Holandske uctu na Slovensky ucet dakujem vam velmi pekne za odpoved..A prepacte ze je to mimo temy o rodicaku a materske...lebo neviem kde by som to zistila...dakujem za kazdu odpoved...
@katka1425 podľa mňa by to mohlo byť aj na druhý deň.Mne manžel posiela každý týždeň zo Švajčiarska a na druhý deň ich mám.Tak isto to bolo aj keď mi posielal ešte z Rakúska
@michaela_kan ja som sa len preto pitala lebo prvikrat posielal my a to v stredu vecer a este nenabehli tak len preto...
@zuzana92521 no mala by si byt na PN ja som to mala a stalo sa to ze som potratila potom pri dalsom tehotenstve som to mala tiez pytala som sa na PN a donosila som len rataj s tym ze budes viac sledovana ako pri normalnom tehotenstve ty si uz teraz na rizikovke
@zuzana92521 nehnevaj sa ale co riesis...este duplom ked robis v Lidli ....uz daaavno si mala byt na pnke
@taniat87 https://www.socpoist.sk/aktuality-nemocenske-da...
Tu si najdes výplatný termin podla mesta kam patris
Dobrý deň chcem sa spýtať ak na účet posielajú skôr šekom tiež príde skôr rodičovsky? Ďakujem za odpoveď pekný deň
Zdravím...počula som, že ked človek dostáva invalidný dochodok a pri tom pracuje, tak nepodáva danové priznanie, pokiaľ jeho príjem z pracovnej činnosti a dohôd nepresiahne 4tisíc euro. Vraj rodičovské a ID sa tam nepočíta. Je to tak?

@zuzana92521 lekar ta mal rovno vypisat na PN. Zvazila by som, ci ho nevymenim