Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@lenkaviki48 aj Ga ma vzdy vtedy ked Ke..( aj ja som Ga) a prídu 12-ho
@marian86 mne šekom chodia preto som sa pýtala či aj šekom skôr prídu keď na účet prídu skôr. Ďakujem 😉
@lenkaviki48 urcite ano
Baby na poste je vylepena ze Vyplatne davky sekom vyplatia od 14 ho-do 21.ho.
@marian86 a na ucet BB zajtra?
Baby okr Komárno?nemá niekto info? ďakujem
Na účet budu 11-12 mozno par mesto dnes ako je uz zvykom...
nahodou uz niekomu nepipla materska?
Ke mal už niekto?dik za info
asi nemáte čo robiť, len skákať do každého...na to tá stránka je...ked nechcete, neodpovedajte...pokial viem, admin tu už x krat upozorňoval provokatérky vášho typu, aby ste sa zdržali blbých komentárov...
@1cita Ty si normalna? Slusne ti odpovedia x krat a ty stale dokolecka ako pokazena platna.
Bud necitas alebo provokujes sama so spamovamim tou isotu otazkou znova a znova
Blbe komentare mas jedine ty, spamujes to iste. Spytaj sa este raz kedy bude rodicak ze 5 minut.
Ak uz sa na nieco opytas a ludia ti odpovedia ( a nie raz), mala by si si dat namahu to precitat a podakovat za odpoved.
áno dostala som odpoved, ale aj inú protichodnú s iným dátumom, preto som si dovolila na tejto stránke, ktorá to umožňuje sa opýtať...tu viídno , kto tu je nenormálny...daľšia...
to som nepovedala, len pri tebe mám už pochybnosti...ja som sa tiež len slušne opýtala, nechceš nekomentuj, ale neskáč do mna...prišla si len provokovať na túto stránku...? škoda, že tu nie je admin... a
daj mi láskavo pokoj
Baby syn sa mi narodil 26.11 dostanem celý rodicak ci len za par dni?
Lebo na papier mi napísali ze rodičovsky poberam od 1.11....zmätok
Dakujem za odpovede
@anchelita aj keby sa ti maly narodil v posledny den v mesiaci tak dostanes plnu sumu😉

@lenkaviki48 tam malo byt ze oprava