Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Neviete kedy bude nabiehat na uct rodicovsky? BB Revuca
Ahojte, prosim vas , som prvy krat PN. Peniaze za Pn od poistovne mi pripdu naraz z jedneho uctu aj rodinnymi pridavkami? Mate s tym niekto skusenost? Vdaka
dobri večer viete mi poradit kedi bude materske tento mesiac
dakujem
aha dobre uš vidim dakujem
uz mal niekto matersku?
Prisla uz niekomu materska ? NMNV ?
Nitra Prima banka už piplo ešte pred desiatov
Rodičáky dnes zas nič..a to vraj mali nabiehať dnes prvá várka a zajtra druhá pekná volovina teda
@merrykovacova rodicak alebo materská
@marusia12 čítaj a porozumením dobre? Tie termíny sú pre tých,ktorích vypláca sociálna poisťovňa mňa vypláca úpsvar takže tak a písala to tu pani marian86 že december rodičáky 11.-12.
@simonamikloskova 😀 škoda slov... čakaj dnes. 😀
@marusia12hej budem a tebe keď sa niečo nepáči tak radšej nekomentuj lebo každý boží mesiac vieš robiť jediné v tejto skupine a to je každú ženu len urážať a zhadzovať
@simonamikloskova uz som z toho aj ja jeleň. Tak ma byt z UP 11.-12.12. ci nie? Viem, ze to písal a aj marian86 no aka je pravda? Mam čakať zajtra ci nie?
A skutočne je rozdiel sociálna poisťovňa a urad prace. Sociálna poisťovňa vypláca materskú,nemocenské, PN, dodchodky a urad prace prídavok na dieťa , rodičovský príspevok, opatrovateľsky príspevok, dávku v hmotnej núdzi
@merrykovacova materská ci rodičovský?
@simonamikloskova ja do tejto skupiny neprispievam 😀 Máš v tom hokej.

@katushka16 dakujem