Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@lenka0033 skôr pozajtra keďže nemala ešte komplet prvá várka košice majú vždy posledné.dnes mali len moravce,topoľčany tie sú úplne prvé zajtra teda ďalší a štvrtok košice
@simonamikloskova no tak ale...písalo sa 12.12. co je zajtra, aj minuly rok doslo 12teho na účet a uz tu dnes nejake mali. A nezabúdajme na to, ze banky nestíhajú pripisovať platby, ze meškajú. Mozu byt aj o 16tej este...ja nie som z ke ale pb no mame v ten istý deň
@lenka0033 a tak potešilo by keby ešte dnes prišli nuž nechajme sa prekvapiť
@simonamikloskova iste ze by potešilo no budem optimista. Dnes to nebude. Keby aj bolo vo štvrtok nic sa nestane, svet sa nezruti no dúfam, ze zajtra nabehne
Som zvedava kedy teda pridu.
Ahojte dievčatá poštová banka dnes rodičovský nabehol 😉
Baby tatra BA rodicovsky kedy asi bude? Dakujem
Ja sem uz nic pisat nebudem, lebo aj tak su tu take trapne zeny, ze neveria a stale dookola sa pytaju ...pytam sa NA CO??? 🤔😤 Ak dnes dostala Nitra a pod. tak zajtra urcite my Ga, Ke a aj Ba ( nezabúdajme ze Ba je rozdelena na 4 casti mesta, a nedostanu rovnaky den)
Zienky na take otazky a reakcie ako ma pani s novozalozenym nickom ani nereagujte. Proste ignoracia a hotovo lebo im robi dobre ked im odpisete 😊 nekazte si den 😉
@martmar som v tejto diskusii už veľmi dávno a tiež sa rada pozriem, či budem mať peniažky na účte 14-teho, 15-teho alebo skôr...
Neodsudzujme mamičky (možno aj oteckov) za to, že návštevujú túto diskusiu.
Nikto z nás nevie kedy ho zaskočí nepríjemnosť s financiami...
Ja osobne napríklad skôr "skočím" sem ako mám volať na úrad a otravovať s otázkami, na ktoré určite dostanem SLUŠNÚ odpoveď pokojne aj na tejto stránke. Chápem ťa (veď sme ženy 😉 ), že ťa možno nejaký príspevok rozhorčil, ale dotyčná sa ním určite nechcela nikoho dotknúť. Kašlime na spory a tešme sa na korunky... 😍😍😍
Kks nestiham sa cudovat.ak sa vam nepaci.na co sem chodite..?su tu zeny.ktore tento prispevok naozaj potrebuju a nemaju alebo nemozu mat iny prijem chore dieta,male dieta,nezamestnane,slobodne atd..
Staci hore vypnut a nie tu buzerovat a nadavat si do autistickych krav🐮 radsej chod vypekat ako tu stale hundrat..typicka slovac ozaj🙈

@gabi1988 ani ja nic