Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
ake mesta maju s kosicami a prisiel vam rodicak?
Baby okres Komárno fakt nikto nedostal????
rodicak,Martin ,slsp
Košice zajtra budu nabiehavatna účty. Práve som volala na upsvat
@stankakovac86 no na fb jedna tam.tiez volala a vraj piatok 😂
@kattarina1983 Aha, chápem 🙂 A tak pride ked pride .. aspoň “ dlhšie “ vydrží 😂
@marian86 neexistuje..v piatok idu poukazky von
Považská Bystrica na účte rodičák.
@marian86 tak ja som volala teraz a podla rodného čísla mi povedala ze zajtra mi nabehnu
@marian86 prosim vas kde sa to da zistit ze kedy maju pristako ste uz pisali ze presne datumy a uz mi prisli rodinne ale pnka este nie to neviete kedy? dakujem Palárikovo okres Nove Zamky
@marian86 a tak už jeden deň vydržíme. Ja som tam dnes bola aj osobne ohľadom predĺženie rp ale ma nenapadlo sa pýtať. Preto som volala 🙂
@diabliq6666 ja viem
@roberta2011 pn vyplaca sociálna poisťovňa..mozno tiez zajtra..maju teraz vsade bordel asi
dakujem @marian86
RS slsp na ucte
Senec nič, asi až zajtra 🤷🏻♀️ oni vedia, že som dnes chcela robiť objednávku a zajtra už poštovné nebude zadarmo, tak sa na to vykaslem 😂
@mirien22 Na dobierku si to daj 🙂
Prešov unikredit mám.
@misinka0611 nedá sa a nemôžem ani z druhej karty, lebo ani Maestro to neberie 🙈😄 Nevadí, pojdem sa prebíjať pomedzi milión ľudí do obchodov 😂
@mirien22 No škoda 🙂 Tak pevne nervy, ja som bola v obchode 8.11 a v piatok naposledy 😂 Ale budem musiet ist 21.12 ešte 😁 Momentálne fičím na Tesco dovoze 😁

@monula20 dufam ze zajtra alebo v piatok pridu