Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@micayla997 asi až budúci , záleží kedy a či si stihla uzávierku
Neviete kedy asi bude vyplácané MD tento mesiac? Chcem menit ucet na ktory bude vyplacane, kedy je dobre urobit zmenu :/
@michelle34 i mna by to zaujimalo/ MI
@micayla997 Ja som odovzdala 9.1.a 15.1.som mala na ucte.
@michelle34 No uz za december dostanes na povodny účet
@evittam ved to tak aj chcem, len kedy asi aby som si vedela porobit vsetky zmeny.
@michelle34 No aj zajtra
@michelle34 deviateho alebo desiateho v mesiaci mávajú uzávierku tak dovtedy treba nahlásiť zmenu. Ale závisí to aj od úradníkov ako to stihnú spracovať. Tak by som to radšej urobila do ôsmeho v mesiaci 🙂
@evittam citala som ze zmena je platna hned po doruceny ziadosti, ak este neposielali (neuzatvarali) to by znamenalo ze uz aj teraz by prislo na nový ucet, ci sa mýlim?
@michelle34 veď si choď v ten deň ako ti príde materská zmeniť .hádam týždeň vydržíš na starom účte
@michelle34 Ja som boola ties menit este v decembri a pani mi povedala ze vsetko co sa taketo zmeny a nejakých takych co sa vypláca treba doniest max do 7.dna v mesiaci
Ale vsade to je inak
Ale urcite vzdy ten prvy tyzden mesiaci by bolo naj
Neviete či bude zajtra rodicak alebo pn?
@vierkadominik1 dost pochybujem.Podla mna az buduci tyzden...
Kedy pridu pridavky? Dnes?
@zvolsiinylogin dnes??? Ved je len 11.1.😂
@zvolsiinylogin vtipna 😃👍
Ja si myslim ze pondelok utorok az ale potešili by aj dnes ale toho sa nedockame
Dneska určite nie...prvá várka začne v pondelok
Aspoň neminieme cez víkend😂😂
Neviem podla coho posielaju napr.podporu v nezamestanosti ale mne dnes prisla 😉 cakala som az buduci tyzden
Baby náhodou neviete kedy bude mať Trnava materskú? Dakujem
@matkamatkova Maju jeden termín. Okolo 15.na ucet. Tak sa tento mesiac poponahlali.😉
Materska ba nikto?
TO podpora prišla tak aj materská s To musí dnes nabehnut
Prisla dnes niekomu ?
Prišla niekomu pnka?
Zatial nic asi zajtra
Zdravim. Pnku neviete kedy bude šekom?
Mne dnes nabehla materská rs
Nabehla materska 🙂 tusim vyplaca BA kedze robím v Lidli, inak som TT

Ahojte zienky mala by som otazku,7.1som odovzdala papiere na kocikovne,myslite ze to dostanem tento mesiac ci az buduci ? Dakujem 🙂