Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Neviete kedy asi bude vyplácané MD tento mesiac? Chcem menit ucet na ktory bude vyplacane, kedy je dobre urobit zmenu :/
@evittam ved to tak aj chcem, len kedy asi aby som si vedela porobit vsetky zmeny.
@michelle34 deviateho alebo desiateho v mesiaci mávajú uzávierku tak dovtedy treba nahlásiť zmenu. Ale závisí to aj od úradníkov ako to stihnú spracovať. Tak by som to radšej urobila do ôsmeho v mesiaci 🙂
@evittam citala som ze zmena je platna hned po doruceny ziadosti, ak este neposielali (neuzatvarali) to by znamenalo ze uz aj teraz by prislo na nový ucet, ci sa mýlim?
@michelle34 veď si choď v ten deň ako ti príde materská zmeniť .hádam týždeň vydržíš na starom účte
@michelle34 Ja som boola ties menit este v decembri a pani mi povedala ze vsetko co sa taketo zmeny a nejakých takych co sa vypláca treba doniest max do 7.dna v mesiaci
Ale vsade to je inak
Ale urcite vzdy ten prvy tyzden mesiaci by bolo naj
Ja si myslim ze pondelok utorok az ale potešili by aj dnes ale toho sa nedockame
Neviem podla coho posielaju napr.podporu v nezamestanosti ale mne dnes prisla 😉 cakala som az buduci tyzden
@matkamatkova Maju jeden termín. Okolo 15.na ucet. Tak sa tento mesiac poponahlali.😉

Ahojte zienky mala by som otazku,7.1som odovzdala papiere na kocikovne,myslite ze to dostanem tento mesiac ci az buduci ? Dakujem 🙂