Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Chcem sa opýtať jednu vec. Keď prechádzate z materskej na rodičák, dorovná vám upsvar ten rodičák? Mne dnes píplo na účet totiž 100€ od soc. poisťovne. To je pár dní materskej. Chcela by som vedieť, či ten zvyšok príde alebo treba vyžiť zo 100€ .🤦♀️ Ďakujem za odpovede! 😊
@kattika1985 prepáč už som si to opravila. Preklep som tam mala. Okres Partizánske
@kikad27 daku😊
@hanusagreganova príde ti celý rodičák
Ja som okr.SC,tak snáď dnes🙏
@hanusagreganova treba si požiadať o rodičovský sám od seba sa vyplácať nebude. Treba ísť na sociálku pre potvrdenie kedy ti skončila MD a od ďalšieho dňa si na RD. Ale to treba ísť na URSVAR a tam vypísať žiadosť
@hanusagreganova a ziadala si si o rodicak? A kedy? A upsvar nic nedorovnava, on posiela celu sumu rodicaku
@hanusagreganova To ti došla materská za tých pár dni v predošlom mesiaci. Este ti pride rodicak s pridavkami v plnej výške 238 € aj nejaké centy.
@hanusagreganova pardon 236
@beky1813 presne dorovnáva sociálka a rodicak by jej mal prísť cely.Ale podľa mna až o mesiac...
@kattika1985 Ja som tiez SC a neverím.. Senec chodi medzi poslednými 🙂
@kattika1985 aka materska jej pride cela?
@beky1813 Boze prepac🙈rodicak
Nm mal niekto
@stankakovac86 pnku šekom?
@anchelita už mala nezbezdnicka2,rodicak
@misinka0611 prídavky mi prišli, ale rodičák žiadny.
@kattika1985 Dakujem tak snad pride aj
@hanusagreganova ty si vlastne žiadala o rodicak ? Ked uz chodi rodicak tak spolu v jednej sume s pridavkami.
@hanusagreganova a ziadala si o rodicak? A kedy?
Zm niekto,?
Dobrý deň, Okolie RV rodičak má niekto? 🙂
Prešov niekto rodičak?
Ako mal uz niekto vobec matersku?
podla mna SC bude az zajtra, posledny ako vzdy
@hanusagreganova Chces poradiť ci ti este pride rodicak ale ked sa ta pýtame základnú vec ci si oňho uz žiadala tak neodpovedáš. Ak si si oňho nebola poziadat alebo si žiadala neskoro, bohužiaľ na tento mesiac mas len tu 100vku a tie prídavky.
@janeinka ano tiez si myslim ak nie az pozajtra 🙂
@hanusagreganova Tak ak ti prisli pridavky, rodicak ti uz nepride, chodi to spolu. Smer urad prace. Sami od seba ho neposielaju. Bud si neziadala, alebo neskoro s nestihli to
@hanusagreganova aky okres?

@gabi1988 nie, nemyslim, ze bude dnes