Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Dobri den prosim vas dostaneme z vub banky z levoce???
@sonickadavid dostanes, ked pride ten spravny cas
@sonickadavid rodicovski prispevok
@beky1813 prepac, ale naco si v tejto diskusii, ked iba rypes do kazdeho? Ved sa slusne, normlane opytala a ty hned odpoved ako keby si zjedla vsetku mudrost sveta..
Nikdy som do tejto diskusie neprispela, nic sa nepytala, na nic neodpovedala a to ju sledujem kazdy mesiac uz cez 2 roky.. a kazdy mesiac vidim iba to iste.. ak tebe tie peniaze nechybaju a je ti jedno ci pridu 14, 15 alebo az 30teho tak to tu nesleduj, neprispievaj a daj kazdemu laskavo pokoj.
Nemusis mi vobec ani odpovedat. Pekny den
@hanusagreganova na dalsi mesiac dostnes 2x no.....
@hanusagreganova áno automaticky len s tým že treba vypísať žiadosť kto nastupuje s akým dieťaťom bez toho to až tak automaticky nieje
ba tatra banka na ucte len ta posrana sms nedosla
@misinka0611 preco nebude?
@milagros lebo chodí zo Senca v poslednej várke.
@misinka0611 no je pravda ze mi chodi do 12tej furt a stale nic takze asi veru nic dnes
@nickoleta ano
Rodicak okres nove zamky nabehol uz?
Vub KE - materska+PN na ucte
@zvolsiinylogin pred 11 🙂
Prievidza PN-ku ste mali?
@kattarina1983 ja som TB a nedoslo este nic 🤷🏼♀️
BA - tatrabanka, rodicovsky? mate?
@zuzuliennka1 nie nemam
Ja mam slsp a este mi rodicak neprisiel...
Baby a nemali byt zvysene aj rodicak aj pridavky?
@petulik1991 zeby to bolo preto, ze to nezávisí od banky, ale od mesta?
@beky1813 no ja som z bratislavy ;)
A este stale nemam
@petulik1991 a keby si citala, tak by si vedela, ze Bratislava este nemala a wste nie je ani 9. Banky tak skoro nepripisuju 🤦♀️
@beky1813 Nemusis mi tu davat take smajliky, to si nechaj na doma. Ja nemam cas citat niekolkostran dozadu. Citala som posledne dve ci tri a tam som nic ohladom toho nevidela. Tak som len napisala koment, ze este nemam.
@petulik1991 Ani ja, síce som okres SC ale chodi ma ako BA v ten istý deň 🙂 SC je medzi poslednými a neprekvapí ma ked to pride aj zajtra 🙂

@martuska229 o ktorej?