Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@a_driana ja som kvoli tomu minuly tyzden volala na socialku do ziliny, tam mi povedali ze musim volat do bratislava, kedze tam ma moj zamestnavatel bývalý sídlo a to bol stvrtok , a mi povedala ze rano mali dalsiu uzaveierku, ale nemala moje ukončení pn, preto nic neprišlo, to ukončení im prislo az vo stvrtok po obede, tak ze si mam zavolat tento tyzden, ze ci budu mat este tento mesiac dalsiu uzávierku ak nie, tak mi pridu peniaze az buduci mesiac, takze tak, ale dnes som sa este nedovolala.
a prosim pekne ukoncenie pn som zamestnávateľovi odovzdala 31.12. a az 3 tyzdne im trvalo kym to poslali na socialku.
takze bud zavolat do prace na mzdove, alebo na socialku.
@isabella31 Aha diki moc skusim sa tam ozvať, a tebe sa to už vyriešilo?
@a_driana ahoj uz ano, som tam bo stvrtok volala, a mi pani povedala, ze uz to tam ma vsetko nahodene, a v pondelok ze maju uzávierku, a ze v utorok budem mat peniazky, tak dufam, ze to tak aj naozaj bude,😉
a ty ako?
@isabella31 ja som tam hneď ráno volala a tiež ma ubezpečila že u nich je to všetko v poriadku a už bolo dávka bola vyplatená len banka asi peniaze podržala dlhšie, tak som skontrolovala internet banking a to už to bolo so spätným dátumom z piatku, tak som rad že sa to vyriešilo 🙂
Prosim, vie niekto kedy bude materska MI? Po pripade kde to najdem resp.zistim
Ahoj te bude v pjatok rodičovský prispevok na východ v levoci z vub banky? ?
Košice myslíte že v štvrtok alebo v piatok???dakujem
@1cita dnes dostane len prvá várka čiže východ isto až piatok
Mal niekto uz pn?
Materska(nie rodicak)niekto?
Materska nmnv na ucte
okres Partizanske materska na ucte
Mal niekto matersku okres Ilava slsp
Tak asi nic dnes
@buducabyvala aku mate banku prosim ?
@vierkadominik1 ja rodicak nie
@ewka0012 nerozumiem
@antonia308 Tatra banka
@antonia308 A zase a znovu-to aku mas ty banku alebo Hanka z Hornej-Dolnej nema nič spoločné s tym kedy dostanes RP, MD a ine dávky.
@evittam prosim? Ako slusne som sa opytala aky mate problem?
@antonia308 odpovedala ti neslušne?
@antonia308 Ja ti odpovedam slusne. Neviem aky mas problém. Podala som ti informaciu.
@misinka0611 pani odpovedala ale ta druha ma daky problem stym ze som sa opytala aku ma banku 😬😕
@antonia308 áno ved ja pisem o evittam. Je jedno akú ma banku. Aj keby mala rovnaku ako ty prísť ti to nemusi.
@antonia308 Ja nemam ziadny problém.
KE materská? PN?? Mate niekto?
Nedavno tu kolovala tabulka s datumami od soc pois..
Mal niekto rodicak okres šala

Ahojte, viem že sa to netýka rodičovského príspevku ale skúsim sa opýtať. Sestra si našla zamestnanie a priznali jej nárok na príspevok ku mzde, neviem ako presne sa to volá. Kedy sa vyplácajú tieto príspevky? Pretože minulý mesiac dostala 19 a tento mesiac jej zatiaľ neprišlo nič. Ďakujem za odpoveď 🙂