Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@evittam neprehana. naozaj. mas moj obdiv ze vzdy kazdemu poradis a ze tych zien nieje malo. a ze ta to neobtazuje.
@ivanecka0602 Ďakujem 😊 Rada poradím a nie som sama.😉
@evittam aj ja ti posielam veľké dakujem...veľa krát si mi pomohla, a určite sa na teba ešte obrátim, ak budem niečo potrebovať ohľadom vybavovačiek.
@nikuska744 Tesi ma ak niekomu pomôžem.😉 A ak budem vediet nie je problém. Kludne sa na mna obrat.
Babulky a nahodou neviete kedy budu pnky vyplacane?...konkretne BB...ocr mi zvykla chodit na konci mesiaca....dakovala
@diabliq6666 Na PN maju dva vyplatne termíny ako aj na OCR-k 15. a 25.na účet. Záleží len od toho kedy boli do SP doručené potrebné doklady a ci ma zamestnavatel v poriadku všetky vykazy.
@evittam tak prechodenku mali na socialke 2-3.4 papier, co mi poslali v marci som posielala na otocku a zamestnavatel ma isto vykazy v poriadku,kedze sme velky podnik...tak snad dojde v prvom termine...vdaka za odpoved😊
@diabliq6666 to ze pracujes vo velkom podniku nezarucuje ze tam bude papierovo vsetko v 100% poriadku
@diabliq6666 Tak potom by nemal byt žiadny problem v prvom termíne. Btw.rozhodnutie uz mas? Aj ked mne veľakrát prišli skor peniaze ako rozhodnutie.
Inak suhlas s vyššie napísaným. Ci pracuješ na mzdovom?
@veronikastrickova na poste si davaju velky pozor,aby bolo vsetko ako ma byt
@evittam rozhodnutie zatial neprislo...pnka mi zvykla chodit v prvom termine, co by bolo fajn, kedze mi 16-steho odchadzaju platby, nech nemusim tahat z odlozenych peniazkob
@diabliq6666 tiez som robila vo velkej firme, kde si davaju fakt bacha a ludska chyba sa proste stala.
@diabliq6666 Aj mzdarka je len človek a chyba sa moze stať.😉
nerada sa zapájam do diskusii a nie už tam kde niekto niekoho uráža ale evittam tu vždy ochotne pomôže každému bez nároku na odmenu a k tej otázke ,že peniaze budú 12-teho ako si myslí mamička vyššie,ak by ich aj poslali 12-teho čo je piatok,a potom je sobota a nedeľa,tak každý pochopí,že ich môže mať najskôr 15-teho.

@etna112 Ta "pizda" je clovek, co sa vyzna v zakonoch, uctovnictve, daniach, socilanej politike, mzdovych veciach a ovlada mnozstvo zakonov od A po Z. Chodi si k nej po radu polovica tohto fora. Len pre tvoju info. Narozdiel od tebe je uzitocna