Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@nikolcenca nejde o to akú mas banku ale aký si okres... A príde ti bud zajtra alebo budúci tyzden
@klarissa25 ja som s Púchova.... Vy ste už mali ak smiem vedieť?
@nikolcenca ja som Žilina a prídavky mi už prišli...
@klarissa25 a banku mate akú ak smiem vedieť
@nikolcenca otp
Dievčatá iba taka otázočka. Bez ohľadu na zvýšenie, ktora ma nárok na zvýšenie o 150 alebo 50 eur, rodicovsky sa vypláca na základe varky. Správne rozumiem? Ďakujem Vám.
@klarissa25 a ty patríš do prvej alebo druhej varky Ak sa smiem spýtať
Čadca už niekomu nabehol rodičovský príspevok
Údajne majú mať všetci do piatka.
@aveiro2 chcem sa opýtať vy ste ešte nemali?... Ja som s Púchova a stále nemám.... A mam Poštovú banku
Ahojte urcite sa uz niekto pytal ale spytam sa aj ja..Kosice zajtra ci az v pondelok...viem ze je tu mamina ktora vzdy povie presny datum...dakujem a prajem krásny zvysok dna
Levice rodičak na účte
TN uz tiez
@nikolcenca nie nemala som ešte. Nechám sa prekvapiť zajtra🤔
@aveiro2 vy mate akú banku? Ja mam poštovú a som s PU vy ste odkiaľ?... Mo dúfam ze prinajhoršom zajtra
Orava - Podpora Vojaka (365 Banka ) Na účte .
@nikolcenca Som z Ba,a mám TB ale záleží od okresu nie od banky
@aveiro2 aha no ale keďže už písala jedna pani že je s TN a mala.... To není až tak ďaleko od PU
@nikolcenca Je fuk ako je to ďaleko.😀
ZA na ucte.
@martuska229 Problémy? Joj ale by si sa rozčulovala keby ti prisla MD len za 6mesiacov namiesto 34tyzdnov co máš 8.5mesiaca. 😀👍
Žilina poštová banka rodicak prišiel
@nikolcenca je jedno aka banka, kedze sa to posiela zo statnej pokladnice...
Materská, Trnava, Tatra banka na účte, sms nepipla
Maminky, čiže zajtra už aj na východe môžeme čakať RP?
Baby a pn kedy dôjde neviete ?
Ahojte, chcem sa spýtať.... Nikdy predtým som nepracovala som len čisto na rodičovskom príspevku alebo teda poberám ale rodičovský príspevok.... Zvýši sa aj mne rodičovský či asi nie? Ďakujem za každú odpoveď

Dobrý deň chcela by som sa spýtať mam poštovú banku... Neviete náhodou kedy by mohol nabehnúť rodičovský príspevok? Vopred ďakujem 🌹