Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@nikolcenca nejde o to akú mas banku ale aký si okres... A príde ti bud zajtra alebo budúci tyzden
Dievčatá iba taka otázočka. Bez ohľadu na zvýšenie, ktora ma nárok na zvýšenie o 150 alebo 50 eur, rodicovsky sa vypláca na základe varky. Správne rozumiem? Ďakujem Vám.
@aveiro2 chcem sa opýtať vy ste ešte nemali?... Ja som s Púchova a stále nemám.... A mam Poštovú banku
Ahojte urcite sa uz niekto pytal ale spytam sa aj ja..Kosice zajtra ci az v pondelok...viem ze je tu mamina ktora vzdy povie presny datum...dakujem a prajem krásny zvysok dna
@aveiro2 vy mate akú banku? Ja mam poštovú a som s PU vy ste odkiaľ?... Mo dúfam ze prinajhoršom zajtra
@aveiro2 aha no ale keďže už písala jedna pani že je s TN a mala.... To není až tak ďaleko od PU
@martuska229 Problémy? Joj ale by si sa rozčulovala keby ti prisla MD len za 6mesiacov namiesto 34tyzdnov co máš 8.5mesiaca. 😀👍
@nikolcenca je jedno aka banka, kedze sa to posiela zo statnej pokladnice...
Ahojte, chcem sa spýtať.... Nikdy predtým som nepracovala som len čisto na rodičovskom príspevku alebo teda poberám ale rodičovský príspevok.... Zvýši sa aj mne rodičovský či asi nie? Ďakujem za každú odpoveď

Dobrý deň chcela by som sa spýtať mam poštovú banku... Neviete náhodou kedy by mohol nabehnúť rodičovský príspevok? Vopred ďakujem 🌹