Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@lilinka2018 s rodicakom zamestnávateľ nemá nič. Vypláca ti to štát tak si musíš ísť o to požiadať.
@lilinka2018 ja som to riesila cca 2 mesiace dozadu,vsetko postou (tiez som nechcela chodit teraz po uradoch). cez stranku soc poistovne som vypisala kontaktny formular aby mi poslali ten papier o poberani materskej (do tyzdna som to mala doma). nasledne som si nasla na internete cez informacie o rodicaku vsetky formulare,vytlacila,vypisala,pridala kopiu rodneho listu a na stranke uradu prace som si nasla kontaktny formular,kde som sa informovala ci je mozne to riesit postou. odpoved bola, ze ano. tak som to poslala na urad prace do mojho mesta. ako je prqvda ze odpoved od nich ziadna ale rodicak zacal chodit 🙂
nemá niekto tabulku výplaty rodičovského a rodinných na rok 2021 ? dakujem
@13riska13 mozes to sem pridat prosim?
@poleva ja som minulý mesiac riešila zmenu čísla účtu, na zasielanie prídavkov. Včera som to telefonicky ešte raz preverovala a zároveň sa opýtala, kedy je uzávierka tento mesiac. Bohužiaľ, až 15.2., takže peniažky môžeme čakať až cca 16.2. Neviem, či je to v iných okresoch rovnaké, alebo iné, reč je o okrese PD.
Babulky v Januari sa zvyšoval rodičak či pridavky? Alebo ten danovy bonus??? A sumu nahodou neviete??? Dakujem Poberam rodičak ktory je po matedskej čiže mam ten 370€ a mam 3 deti a pridavky boli v sume 23€/ 1dieta... Čo je zvysene? Este raz dakujem
@ewka0012 kazdy rok sa zvysuje
@veronikastrickova paráda
Ahojte 🙂 Žilinský kraj neviete kedy budú posielať?
Podľa mna budú posielať až v pondelok ak nie až v utorok
Mamičky, prosím vás ak niektorá poberate pandemicky rodičovský, to cestné prehlásenie treba dávať každý mesiac, že nemám iný príjem? Ďakujem ❤️
@bridge_30 logicky keď v ňom vypisuješ dni za predošly mesiac ktore si sa o dieťa doma strala tak čo mysliš😁
@dominika_sk hovorím o pandemickom rodičovskom, nie o pandemickej OČR 😁
@bridge_30 jaj promiň, už
Som prepracovana😂
@dominika_sk v pohodicke 😃

@lilinka2018 logicke to je, mas vela kombinacii. Co keby siel teraz napr. tvoj partner na matersku s dietatom? Nemas narok ma rodicak a ony to nevedia.