Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
vub je najpomalsia banka aka moze byt ale inu banku mat nemozem s inych dovodou kedze surne potrebujem peniazky a mama ma tiez vub tak vzdy to mam hned inak by som asi menila..
vúb Martin nič 😒
VUB Košice už sú čo som prekvapená lebo skôr ako 16-teho nikdy neprišiel asi to bude preto, že idú sviatky 🙂
@nicole99 ano a kedze mamu mam v zahranici a niekedy fakt je situaia ked inak neviem ako uz mam vyjst tak ked ma ona na ucte tak vzdy pomoze a mam to tam hned takze to je na tom super inak by som si asi zmenila aj ked poplatky maju zatial 5eur kde niektore banky uz aj 6-7eur maju
@miskaatinka tak dúfam, že aj ostatným VUB-čkarkam prídu 🙂
mne nabehli na učet už o13:06!!! a SMS my došla tepr o 14:55! akože super ne?! a šak VuB čo čakam?! ☹
Vub.-SNV,este nic urcite az vo stvrtok ak vobec pravda ze v tej vub-ke asi spia aj s manzelovou vyplatou to tak mame ostatni z prace uz maju a on dakedy aj na druhy den,je tu niekto zo SNV kto uz ma 🙂
ja mam csob a stale nic
maminky ahojte, co mam teraz robit, vybrakovali mi ucet ☹ nemam malej ani za co plienky kupit, som total mimo z toho... ☹ ☹
@janka9898 hej hej a teraz neviem čo je prvoradé, ale zasa na druhej strane mne mamina väčšinou posiela peniaze presne v prípade, že mi meška materská. čiže ak by som bola v banke kde mi chodí pravidelne a na čas, nie ako vo VUB tak by som asi ani nevyužila to že mama je tiež VUB ...
@mamina2388 akoze vybrakovali ucet?
@mamina2388 ako ze vybrakovali???
SLSP Trenčín ešte nič :( je tu ešte niekto z Trenčína ?
VUB myslíte, že ešte dnes príde?
@nicole99 ak do 6 nenabehne tak sotva :(
VUB- prave mi prisli peniazky ale s bazariku nie RP tak dnes uz necakam ☹
mne prišli z TB dnes ráno
@solinkarka to fakt som jelen z toho sak vzdy do 15teho to museli v ziline az dnes posielat inak to nechapem keby posielali vcera tak dnes by si ho isto mala...
@mamina2388 akoze vybrakovali? ti ukradli kartu ci?
@janka9898 no jo... a este k tomu prazdna ladnicka, no co ti poviem, som chcela ist do tesca na nakup a nic z toho 😒
@solinkarka Ja mam tiez vub a peniaze uz mam.
@solinkarka tak uz musis mat aj ty ked uz ma aj
@veronicka1901 tak musis mat kukni teraz este raz
@janka9898 ved nemam, viem citat 😀
Ja inak celkom nechápem ako to posielajú, podľa čoho? Ako to, že suseda čo má VUB už má peniaze a ja nie ? :-/ majú nejaký debilný systém, nie?

myslím, že vymenim banku :-/ VUB je vzdy posledná