Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@viktoria3333 áno aj prídavky aj rodičovský
A ni dnes nic,VUB Trnava🙄
Prosim vas je tu niekto komu este neprišiel rodičovský ? Ke
Prosím vás prišla vám už na adresu materská?
@arosariva môjmu manželovi este nie....prosim daj mi vediet ,ci tebe uz prisla.vdaka
@karince83 ahoj uz ti prisla materská? Vdaka
@scarlet608 nie neprišla
Ahojte kedy byva materska okres pezinok alebo teda neviem ci mi to nevyplaca Ba, od 2.2.som na MD a nemam este ani rozhodnutie
@matkamatkova väčšinou toho 15. Dňa v mesiaci, niekedy 14. 13. 🙂
@matkamatkova a rozhodnutie ti kludne môže prísť až po pripísaní na účet 🙂
@matkamatkova ja som od 23.1 a dnes mi prišlo rozhodnutie 😀
Kocky tento mesiac ako rodičovský neviete ? 12teho asi ťažko čakať že? Posledne mesiace inak stále vychádza víkend na 13-14 zrovna kedy ma byt rodicak a vždy sa čaká až na 15-16tejo na pondelok /utorok , všimli ste si?
@ewka0012 znovu 16., ako minulý mesiac, tiež to takto vychádzalo ;)
@ewka0012 pozerám kalendár a tento rok pravdepodobne príde skôr iba v maji a auguste
Myslím že o dve tri strany dozadu dávala pani rozpis výplatných termínov na cely rok
@lilielizabeth20 o 5 strán 🙂
@petulik1991 No dokonca 😀 nehľadala som len tak odhadom som napísala 😀
Ahojte no čo dievčata nevietw ako to bude s tim jednorazovim prispevkom daju ho ci nie
@vizvaryova1 ved to navrhli len analytici, či sa mýlim? Prešlo to aj do návrhov a hlasovania? Co som čítala tak toto bola čisto teoretická rovina. Teraz to vyznie hlúpo, ale nie sme v Rakúsku (tam dávali jednorazovy príspevok na kazde dieťa ešte tak cca pol roka dozadu)
@vizvaryova1 Aký?
@misinka0611 https://www.teraz.sk/ekonomika/analytici-z-istr... a nic zatial nepostupilo nikam... vsak kde by na to vzali peniaze ...
@jenny257 Uff uff tak toto tu určite nebude. V zahranici kde som donedavna zila davali mesacne peniaze navyse cez pandemiu rodinam s detmi ale tu velmi silno o tom pochybujem.. 🙂
@kornelia1987 no ved prave to mi sme slovensko

@jenny257 ďakujem ♥️