Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Baby, ja čakám síce podporu, ale chodí v tom istom termíne ako rodicák, a stale nič. NM - primabanka. Nikdy som ju nemala neskor ako 14teho.
@vandica mne tiež zo sociálnej stále neprišla materská. Takisto do 15. doteraz vždy som peniaze mala
@sonickadavid ja už mám VÚB, ale samozrejme systém im hapruje, takže ledva som sa do ib prihlasila a sms stále žiadna...
VÚB, hapruje mi taktiež prihlásenie. Avšak ani rodicak ani manzelova PN nie je na účte.
Prosim vas,chodil nejaky prispevok na ucet?lebo mi prislo viac peniazkov ako ma chodit normalne.
Ja som Žilina a banka VÚB, minulý mesiac prišli peniaze 15 a dnes dáko nechodia.
Baby niekto pn pandemicku? Mamina bola este koncom januara a zaciatkom februara a stale nic, ani rozhodnutie. Dnes volala asi 20x,ze ci jej tam nahodou nechyba nejaky dokument, co treba dolozit, ale nedovolala sa.

Prišla niekomu dnes BA slsp materska? Mne ešte stále nič, nechapem