Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@mirka6661 sme na tom rovnako mame smolu
Vub banka mali niekto? Vychod
@noami12 ani mne a to uz nepride dnes
nabehlo VK
@zuziiiii vzdy do tej.pol.11
PO SLSP o 11:45 píplo, opatrovateľský príspevok. Som v druhej várke. Chodí mi vždy 16- teho v mesiaci
@charlottevalca este sa mi stalo, ze to prislo do tej pol 2, neskor uz nie.
Akurat teraz piplo.Slsp RP BB
Vub?prešovský kraj
NmnV rp na ucte
Tatra banka KE okolie ešte nič čudujem sa 🤔
Ruzomberok Rp a pridavky na ucte
Holíč? Nič?
@noami12 zatial nie, asi az v pondelok.
@sankysa1 tatra banka mi minule nabehla 3x za den, o 9,11 a 12 🤦🏽♀️
@amarilka26 kolkateho vám cca chodí? Mne ma prísť teraz 1x 😊
@noami12 mne chodi vzdy az ten posledny den, ked uz tu vsetky pisu ze maju na ucte 🙂
Partizánske prišlo vám?
@amarilka26 takže počítam tiež že asi v pondelok, lebo v Senici príspevky dostávajú o deň skôr a mne vždy až na ďalší deň príspevok nabehol 😊
@charlottevalca nie ale ja som 2 varka mam slsp cakam v RS okres
Ahojte, vie mi niekto poradiť? Dostala som dnes 1x rodičovský priapevok. Od apríla som prechádzala z materskej na rodičovskú. Aj keby to bolo za 2 mesiace. Sa mi zdá nejako veľa. Keďže mi došlo cez 2700 e. Ja to nejak nesledujem, ale je to nejak veľa... Môže byť, že to vyplatili nejak naraz? A, že už mi nedôjde nič? Lebo fakt nechápem. Materskú som nedostavala takmer nič, tuším nejakých 40 eur. Nakoľko som bola na dohodu zamestnaná predtým.... Vopred Vďaka za radu
@charlottevalca ja som asi druhá várka alebo tretia vždy mi chodí 16teho najneskôr.... Ale ak je to víkend vždy mi prídu piatok a to už mám od sledované pri troch deťoch... No jedna pani tu dávala obrázok kedy je splatnosť RP.... A keď som si to spätne od sledovala vždy mi to prišlo v ten dátum... Prikladám ho kuknite... ETste nesklamal... A mam podľa neho aspoň istotu kedy pridu
Trnava mal niekto rp ?
Inak vy sa tu asi vyznate v tychto chmurnych vodach.
Pandemicku OCR som zadaval v dnoch. Prislo mi rozhodnutie suma " vo vyske XY,ZABCDEFGH za den" - neviem preco to davaju s presnostou na miliontinu eura, vsak to by som musel byt na PN niekolko stotisicov dni kym by sa na tej davke prejavil posledny uvedeny zlomok centu. Ale:
Ked vydelim sumu co mi prisla poctom dni co som OCR tak mi vyjde 9,54911886 dna. Co to znamena? Bud oni OCR nerataju ze 1 den = 1 den alebo je v niektore dni ina ta denna suma? Len ma to zaujima ako to funguje 🙂 (PS: Mal som ju v aprili 7 dni)
Bb kraj VK uz prisiel ...Vub banka
Uz som mam. Oni rataju asi kazdy mesiac inu dennu sumu. Suma pre marec mi +-sedi.

@charlottevalca nič mi ešte ne nabehli, ani príspevok na dieťa ani RP nič ešte 😊