Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Dievčatá, doteraz mi chodila materská a tehotenské spolu, materská prišla v piatok ale tehotenské nie, a ani dnes nič. Pritom mam nárok, tak neviem, či je to ešte ok alebo si mam volať na sociálku?
@mirkamurko čo som čítala na rôznych fórach tak prišlo .ale samozrejme ty ktorí prišli o prácu počas pandémie
@cuttina a kedy mas termin? Ja rozmyslam, ze ked bol uvedeny termin porodu do konca mesiaca jul, tak nechceli za jul vyplacat, lebo nevedeli za kolko dni, aby som nemusela vracat potom peniaze. Ale uz maju na socialke datum porodu a vcera bol vyplarny termin a dnes peniaze nikde.
@charlottevalca
@tianna Mozem sa opytat,moja dcerka ide do 1.rocnika dostanem 100 eur,a este aj tych 74.50 ? Dakujem
@viktoria86 nie!!! Veď čítaj s porozumením ten článok… Všetkých rodicov nezaop. Deti… okrem tých ktorí dostali už 333€
Zdravím , chvem sa spýtať . Moja dcérka nastupuje do 1. Ročníka tých 100€ k rodinným dostaneme automaticky alebo treba o to žiadať ? Ďakujem

Ca rodicak plus pridavky unicredit na ucte